Передплата 2024 «Добрий господар»

«Зеленський розпочав свою виборчу кампанію з обману»: сайт «слуги народу» обдурює людей

  • 04.01.2019, 11:32
  • 1 711

Усього за два дні на сайті «Команди Зеленського» набралося понад 300 тисяч охочих вступити в його команду.

Проте лічильник людей на сайті, які заповнили відповідну анкету, не пов'язаний зі справжньою кількістю зареєстрованих. На цифру, що відображається на сторінці сайту, впливає прописаний веб-майстрами скрипт. Про це повідомляє Дніпроград із посиланням на блог Ігора Бігдана.

«Такими цифрами підтримки не може похвалитися жоден український політик. Адже йдеться не про лайк, а про реєстрацію — бажаючий вступити повинен надати свої контактні дані, а на це згоден не кожен, та й часу це займає більше, ніж просто лайк. Правда список тих, хто проголосував ніде не публікується, але не може ж „Слуга народу“ брехати своєму народу?», — зазначив блогер.

Утім, користувачі помітили: лічильник поводиться дивно, а саме — збільшується стабільно на 130−150 пунктів на хвилину, незалежно від часу доби, навіть о третій годині ночі. За словами веб-майстрів, лічильник збільшується від спеціального запиту, а на сервері відповідає скрипт, який збільшує число, ніяк не пов'язане із заповненням анкет.

«Зеленський розпочав свою виборчу кампанію з обману. Спочатку вони з Бєнєй обдурили телеглядачів, пообіцявши їм новорічне звернення Президента, і замість цього встромивши виступ Зеленського. Потім вони запустили шахрайство з підрахунком анкет — і все це за два дні. А що далі буде? Виходить, що брехня — це основний політичний інструмент Вовочки і його бабусі. Що для них мета виправдовує засоби», — підсумував Ігор Бігдан.

За його словами, це було зроблено, адже Коломойський сам не вірить у всенародну підтримку Зеленського, а рейтинги — ще один обман, який вони готували задовго до новорічної ночі.

«Зеленський або реально лялька без права голосу — інакше б він не дозволив так себе підставляти. Або він в курсі всього обману, але йде на це, тому що страшно не впевнений у собі. Як Путін, який додає собі зріст 12-сантиметровими підборами, Зеленський намагається додати собі політичної зростання накруткою лічильника. Хоча по суті виявляється таким же закомплексованим чмом, як і Путін. Він намагається обдурити НЕ злісних порохоботів, які йому все одно не повірять, а своїх потенційних прихильників. Які завдяки обману повірять у всенародну підтримку і увіллються до лав. Коротше кажучи, він тримає своїх прихильників за лохів. Краса. Давно не бачив такого потужного вступу», — зазначив оглядач.

Раніше повідомлялося, що опитані політтехнологи, політики, експерти в президентський успіх Зеленського не вірять.

Схожі новини