Передплата 2024 ВЗ

«Заходимо, а Медведєв і Янукович у халатах»: Зеленський розповів, як Повалій оконфузилась на закритому виступі

  • 28.12.2018, 16:46
  • 4 192

Відомий ноумен та засновник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський розповів про виступ перед на той час екс-президентом Росії Дмитром Медведєвим і втікачем Віктором Януковичем.

Як розповів Зеленський в інтерв’ю з Дмитром Гордоном, на закритому заході разом із акторами «Кварталу» також виступала народна артистка України Таїсія Повалій. За його словами, співачка змушена була двічі виходити на сцену, так як під час її виступів головні гості заходу покидали зал.

«Ми виступали на заході, де був Медведєв і Янукович. Вже смішно, але історія є історія. Тоді була якась група і була Повалій. Причому за виступами спостерігали тільки дві людини — президенти. Коли на сцену вийшла Таїсія, вони встали і пішли із залу», — розповів Зеленський.

Він додав, що через конфузу з Повалій акторам «Кварталу» довелося затриматися на заході на півтори години, щоб ще раз уявити артистку.

«Ми виходимо, два гостя (Янукович і Медведєв, — ред.) вже в халатах. Показали другу частину виступу, потім знову оголошуємо Повалій, вона виходить на сцену, а глядачі знову залишають зал. Повалій, до речі, так і не заспівала», — поділився Зеленський.

Зеленський додав, що в кінці заходу Янукович зазначив, що «йому дуже сподобалося, як виступила Таїсія», незважаючи на те, що та не встигла заспівати жодної композиції.

На відео з 30 хв:

Схожі новини