Передплата 2024 ВЗ

«Чотири чебуреки» у Львові — відтепер з бонусною винагородою

  • 13.12.2018, 12:04
  • 1 582

Чебуречна здорової людини «Чотири Чебуреки. Prosecco Bar» (м.Львів, вул. Староєврейська, 16) — без траскання жиром, з крафтовим пивом, розливним просеко і доброю кавою.

Чебуречна здорової людини «Чотири Чебуреки. Prosecco Bar» (м.Львів, вул. Староєврейська, 16) — без траскання жиром, з крафтовим пивом, розливним просеко і доброю кавою, відтепер стала партнером ПриватБанку за програмою «Бонус Плюс». Тож клієнти модної гастроатракції Львова при розрахунку за послуги картками ПриватБанку отримуватимуть бонус 2%.

«Бонус Плюс» — це загальнонаціональна програма лояльності, розроблена ПриватБанком. При розрахунку картками ПриватБанку клієнт отримує частину витрачених грошей у вигляді грошових бонусів на спеціальний рахунок «Бонус Плюс» своєї картки. Накопичені бонуси можна витратити в будь-якій торговельній точці, що бере участь в програмі. Усього по Україні вже понад 44 000 торговельних точок стали партнерами банку за програмою лояльності «Бонус Плюс», у т. ч у Львівській області — понад 2 000, «Бонус Плюс» — це 550 млн гривень на бонусних рахунках клієнтів. Перелік усіх партнерів-учасників програми у Львівській області, умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті.

Ще більше інформації про актуальні акції ПриватБанку — на сайті та у соціальній мережі.

Схожі новини