Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Втрата пам’яті, головний біль, депресія: названі неприємні наслідки інтимної близькості

  • 17.10.2018, 12:33
  • 1 247

Часто у жінок та чоловіків трапляється передозування сексом, через що виникають різні проблеми — від головного болю до амнезії

Про це пише Еспресо.

Депресія. Австралійські дослідники виявили, що зміна настрою на негативний у жінок пов'язана з «гормональними змінами», які відбуваються після інтиму. У таких випадках краще почекати, поки дівчина знову прийде до тями.

Головний біль. Під час сексу у дівчат може боліти голова, тому що через секс зростає пульс і тиск. Головний біль під час і після сексу трапляється у жінок, які страждають на мігрень. Але таких не більше ніж одна на сотню.

У таких випадках варто зупинитись і займатися сексом менш інтенсивно.

Алергія. Часом після сексу у жінок виникає подразнення, і навіть печіння. Це може бути типова алергія на латекс, лубриканти, або на сперму.

Жіночий організм може прийняти білок за чужинця. Тоді і виникають неприємні відчуття у вигляді алергії. У таких випадках варто користуватися контрацептивами, що не містять латекс, лубриканти і гліцерин. Що стосується сперми, жіночому організму просто потрібно звикнути.

Амнезія. Вчені виявили, що після сексу іноді зникає пам’ять, а потім «повертається» назад. А причина — занадто бурхлива фізична діяльність. Тож експерти радять не перенапружуватись та знати свою міру.

Схожі новини