Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Українці виграли ще три «бронзи» Юнацьких Олімпійських ігор

  • 16.10.2018, 09:58
  • 580

Українські спортсмени виграли ще три бронзові медалі на Юнацьких Олімпійських іграх у Буенос-Айресі.

15-річна спортивна гімнастка Анастасія Бачинська стала дворазовою призеркою змагань, виступивши у заключному виді змагань у вільних вправах, повідомляє Громадське.

Також «бронзу» виграли українці Дарина Плохотнюк та Олександр Мадей, які виступали у змаганнях змішаних пар у спортивній акробатиці. Національний олімпійський комітет наголосив, що в цьому виді спорту нагороди на Юнацьких Олімпійських іграх розігрувалися уперше.

Україна в медальному заліку Юнацьких Олімпійських ігор за два дні до завершення змагань входить у першу десятку. Лідирують збірні Росії, Китаю та Японії.

Раніше дві золоті медалі здобули українські спортсменки: Валерія Іваненко — у метанні молота, а Ярослава Магучіх — у стрибках у висоту. Плавець Денис Кесіль здобув срібну нагороду, а легкоатлет Михайло Кохан здобув золоту медаль з метання молота.

Нагадаємо, першу золоту медаль на Юнацьких Олімпійських іграх в Аргентині здобула українська фехтувальниця на шпагах Катерина Чорній.

Літні юнацькі Олімпійські ігри 2018 року, офіційно відомі як «III літні Юнацькі Олімпійські ігри 2018» відбуваються з 6 по 18 жовтня в Буенос-Айресі, в Аргентині. Участь у змаганнях беруть спортсмени-юніори віком від 14 до 18 років.

Схожі новини