Передплата 2024 ВЗ

ПриватБанк запрошує аграріїв Львівщини отримати державну компенсацію по кредитам

  • 10.10.2018, 11:57
  • 562

На Львівщині сільгоспвиробники можуть скоротити витрати на придбання сільгосптехніки українського виробництва за рахунок програм пільгового фінансування і при цьому ще й отримати державну компенсацію.

Придбати необхідну техніку або обладнання можна, скориставшись кредитом «АгроКУБ» або кредитною лінією з можливістю погашати позикові кошти протягом строку дії кредитного договору в межах встановленого ліміту фінансування.

Більше року ПриватБанк пропонує своїм клієнтам адаптовану під потреби підприємців сільськогосподарського сектору програму кредитування «АгроКУБ». За її умовами аграрії отримують кошти на розвиток своєї справи — від 50 тис. грн до 1 млн грн зі ставкою 2%.
Нагадаємо, ПриватБанк пропонує агробізнесу взяти участь в п’яти державних програмах, спрямованих на підтримку агробізнесу. Для цього Кабінетом Міністрів України 07.02.2018 були ухвалені Постанови № 86, № 106 та № 107.

1. Програма компенсації вартості вітчизняної техніки:

  • 25% для усіх підприємств агробізнесу, які придбали техніку, починаючи з 01.01.2018 року;
  • додатково 15% (тобто всього 40%) для невеликих фермерських господарств, які придбали техніку, починаючи з 07.02.2018 року.

2. Програма для невеликих фермерських господарств по здешевленню кредитів АгроКУБ до 500 тис. гривень та невідновлюваних кредитних ліній до 3 років до 9 млн грн для придбання основних засобів, будівництва/реконструкції об’єктів сільськогосподарського призначення.
3. Програма компенсації вартості 80% насіння вітчизняної селекції (до 30 тисяч гривень) невеликим фермерським господарствам.
4. Програма здешевлення кредитів підприємствам у галузі тваринництва (вівчарство, козівництво, бджільництво, звірівництво, кролівництво, шовківництво та аквакультури).
5. Програма компенсації 25% сум кредитів до 5 років на будівництво/реконструкцію тваринницьких комплексів.
ПриватБанк вже два роки працює з державними програмами підтримки аграрного бізнесу. Минулого року клієнти банку отримали близько 70 млн грн компенсацій за кредитами від держави. З початку цього року більше 1 200 клієнтів ПриватБанку вже отримали компенсацію на суму понад 100 млн грн. Дізнатись детальніше про програми кредитування, а також скористатись «АгроКУБом» можна у будь-якому відділенні ПриватБанку на Львівщині. Подати заявку на компенсацію можна за посиланням: webconstruct.pb.ua

Схожі новини