Передплата 2024 ВЗ

«Це по-справжньому»: Усик відповів, чий насправді є Крим

  • 01.10.2018, 12:52
  • 672

Відомий український боксер Олександр Усик, який виступаючий в першій важкій вазі, не зміг уникнути питання, чий же насправді є Крим.

Так, в інтерв'ю програми «Гордон» на каналі «112 Україна» ведучий — Дмитро Гордон — звернувся до Усика: «Від питань, чий Крим, ви старанно уникаєте, і, можливо, правильно робите. Ви говорите: „Крим — це Крим“… Так чий же все-таки Крим», повідомляє styler.rbc.ua.

«Божий, — відповів Олександр Усик. — Це по-справжньому».

Відповідний діалог можна почути на відео з 19:10.

Далі ведучий поцікавився думкою боксера: чи буде Крим коли-небудь знову українським.

«Все залежить від народу або, я не знаю, від волі господньої все залежить», — говорить Усик.

«Я намагаюся про це не думати, бо думки заводять кудись далеко зазвичай. Ти починаєш думати, потім переходиш на іншу полицю думок. І ти кудись заходиш… Темрява якась. Так що жену їх», — зізнається боксер.

Зазначимо, що Усик народився в Сімферополі.

Також говорячи про анексію Криму, Усик зазначив, що продовжує спілкуватися з друзями, знайомими, які живуть на півострові.

«У мене велика кількість моїх друзів, тренер мій живе там. Мій перший тренер… Мій клуб. Велика кількість людей. Я кожен день листуюся з кумом, ми зідзвонюємося. Звичайно, я не перестаю з ними спілкуватися або їздити туди. Тому що у мене там поховані мої предки: бабусі, дідусі», — розповідає Усик.

Схожі новини