Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Штовхнула на ліжко, зняла штани і зґвалтувала»: молодий голлівудський актор розповів, як його розбестила відома акторка

  • 25.09.2018, 15:33
  • 4 048

Американський 22-річний молодий актор Джиммі Беннет, який звинуватив італійську акторку Азію Ардженто в зґвалтуванні, виступив на італійському телешоу Non è l’Arena, де вперше у подробицях розповів про те, що сталося.

Про це пише ТСН.

Беннет у інтерв'ю зауважив, що пані Ардженто, якій на той час було 37 років, запросила його до готельного номера, як він спочатку думав, для обговорення італійського фільму, в якому вона хотіла, щоб він взяв участь.

Однак, одразу при зустрічі вона пригостила неповнолітнього юнака шампанським, а потім почала цілувати його. За словами актора, він спершу вирішив, що поцілунки — це просто вияв італійських коренів Ардженто, проте потім вони стали тривалішими.

«Я відчував, що це вже не дружній поцілунок, проте мені важко говорити про це зараз перед незнайомцями», — зазначив Джиммі.

За словами Беннетта, потім Ардженто штовхнула його на ліжко, зняла з нього штани і зґвалтувала.

Однак ведучий телешоу висловив сумнів в тому, що сексуальний акт чоловіка або хлопчика з жінкою може вважатися зґвалтуванням. Через що він уточнив у Беннета, чи була в нього еякуляція в кінці статевого акту, на що той відповів «Так».

Актор підкреслив, що жінка «може приваблювати чимось і все одно зробити акт насильства щодо чоловіка».

Також у розмові Беннет прокоментував знімок, на якому він разом з оголеною Азією знятий у ліжку. Хлопець зауважив, що фотографія була зроблена на його телефон, однак ведучий звернув увагу, на те що Беннет не засмучений на знімку, чим викликав шквал аплодисментів у студії.

Нагадаємо, нещодавно у коментарях пресі Ардженто заперечила усі звинувачення в розбещенні малолітнього актора, а пізніше заявила, що підліток сам домагався її і вимагав у неї гроші.

Азія Ардженто — одна з перших актрис, які заявили про зґвалтування з боку продюсера Гарві Вайнштейна.

Схожі новини