Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Премʼєрка Італії пішла від чоловіка: деталі секс-скандалу

  • 20.10.2023, 17:40
  • 1 476

Прем'єрка Італії Джорджа Мелоні припинила стосунки із своїм партнером Андреа Джамбруно після того, як його висловлювання спричинили у мережі критику та звинувачення у сексизмі

Джорджія Мелоні із сімʼєю. Фото із мережі
Джорджія Мелоні із сімʼєю. Фото із мережі

«Я дякую йому за прекрасні роки разом, за труднощі, через які ми перейшли, і за те, що подарував мені найважливіше в моєму житті — нашу доньку Джіневру», — написала Мелоні у соцмережі.

Вона пообіцяла захищати від нападок свою дружбу із колишнім партнером та їхню спільну доньку.

«Усі ті, хто сподівався послабити мене, вдаривши мене вдома, мають знати, що як би крапля не сподівалася зрушити камінь, камінь залишається каменем, а крапля — це лише вода», — наголосила Мелоні.

42-річний Андреа Джамбруно є ведучим новин на одному з телеканалів групи Mediaset, яка належить спадкоємцям нещодавно померлого експрем'єра Сільвіо Берлусконі (1936−2023).

Як пише Reuters, цього тижня сатирична програма Mediaset транслювала уривки з програм Джамбруно, де він нецензурно висловлювався, торкався свого паху та начебто залицявся до колеги.

«Чому я не зустрічався з тобою раніше?» — запитував він колегу-журналістку.

На другому аудіозаписі можна почути, як Джамбруно розповідає про свій роман і каже колегам-журналісткам, що вони можуть працювати з ним, якщо візьмуть участь у груповому сексі.

Як відомо, уряд Мелоні перебуває при владі вже майже рік. Її партія, «Брати Італії», залишається найпопулярнішою політичною силою в Італії з рейтингом у 28−29%, згідно з опитуваннями, які відбулися у жовтні.

Джорджа Мелоні також постійно підтримує Україну.

Схожі новини