Передплата 2024 «Добрий господар»

«Герой Новоросії»: бойовик «ДНР» з криком «це Донбас, б***ь» вистрелив собі в живіт, перевіряючи на міцність бронежилет (18+)

  • 17.09.2018, 10:35
  • 1 292

Бойовик «ДНР» вирішив перевірити на міцність бронежилет та вистрелив собі в живіт, після чого впав від поранення та болю.

Окупант одягнув бронежилет і вистрілив собі в живіт з криками «Це Донбас, б***ь». Судячи з відео броня не витримала і куля поранила сепаратиста.

Відео супроводжується добірною лайкою товариша по службі бойовика, який весь цей час знімав і коментував те, що відбувається на камеру, питаючи пораненого «чи не здох він».

У підсумку, після маси аморальних і нецензурних висловів він припиняє зйомку, розуміючи, що його соратник дійсно серйозно поранений. Відео прокоментував і журналіст Аркадій Бабченко, назвавши фаната «руського миру» безумовним довічним переможцем премії Дарвіна. «Постійний безумовний довічний переможець премії „Дарвіна“. Орленко Євген Едуардович, 1994 року народження, позивний „Домовий“. Спочивай з миром, героїчний захисник Новоросії. Це Дамбас», — написав журналіст.

Увага! Відео містить нецензурну лексику! (18+)

Схожі новини