Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На «Весіллі у Малинівці» гуляли понад 75 тисяч гостей!

На Слобожанщині відгримів наймасштабніший фестиваль весільних обрядів.

У Малинівці Чугуївського району, що на Харківщині, відбувся наймасштабніших фестиваль — уже 11-й за ліком. Участь у «Весіллі у Малинівці» взяли понад 75 тисяч осіб.

Фестиваль назвали на честь знаменитої у 60-і роки минулого століття музичної кінокомедії «Весілля у Малинівці», натурні зйомки якої проводилися і в селі Малинівка. Заснували його 2001 року. На цьому фестивалі учасники мають змогу продемонструвати весільні обряди не лише України, а й інших народів світу. .

У дійстві взяли участь учасники не лише з України, а й з Грузії, Вірменії, Греції, Білорусі… Фестивальна площа рясніла розмаєм весільних строїв різних часів і народів, виробами народних майстрів, яскравими повітряними кулями, зокрема, гігантськими, під назвою «Крила для закоханих», в гондолі яких сміливці здіймалися у небо.

У святі взяли участь відомі артисти, серед яких Ольга Цибульська та Олег Винник.

Уже стало традиційним реєструвати в «Арці закоханих» жартівливий шлюб на одну добу. А ті, хто вирішив присягнути на вірність і вічну любов назавжди, одружилися серйозно. Таких пар зареєстрували на «Весіллі у Малинівці» дев’ять. А ще відбувся парад молодят, які офіційно зареєстрували шлюб на минулих фестивалях.

Схожі новини