Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Меган Маркл зніметься в одному фільмі із Єлизаветою II

  • 08.09.2018, 19:58
  • 808

Герцогиня зніметься у документальному фільмі про королеву Єлизавету IІ.

Життя герцогині Сассекської Меган Маркл кардинально змінилося після одруження з британським принцом Гаррі: їй довелося переїхати у Великобританію і відмовитися від успішної акторської кар'єри, пише УНІАН.

Однак вперше після весілля стало відомо, що Меган Маркл таки буде зніматися ще в одному фільмі. Про це повідомляє видання Vogue. Ні, Меган Маркл не повертається у серіал «Форс-мажори». Герцогиня зніметься у документальному фільмі про королеву Єлизавету II, який буде випущений у вересні 2019 року.

Фільм «Королева Світу» (Queen of the World) буде складатися з двох частин і розповідатиме про глобальний вплив королеви: її роль у Співдружності, а також особисті подробиці з її життя — стосунки з онуками принцом Вільямом і Гаррі та інше. Зазначимо, що Меган вперше з'явиться на телеекранах у своєму новому статусі герцогині Сассекської. Після перегляду фільму глядачі зможуть більше дізнатися про стосунки Меган з королевою Великобританії. Цікаво, що команді фільму надали ексклюзивний доступ до королівської сім'ї і вони змогли спостерігати за королівською сім'єю протягом року.

Схожі новини