Передплата 2024 ВЗ

Знайдено досі невідомий фільм з Мерилін Монро у головній ролі

Стрічка містить еротичні сцени

Портал «Deadline» повідомляє, що Чарльз Кассіло під час збору матеріалу для книги «Мерилін Монро: приватне життя ікони» натрапив на досі невідому частину фільму «The Misfits», з видатною актрисою у головній ролі. Про це поінформувало британське видавництво St. Martin’s Press. Коли Кассіло писав книгу, то порозмовляв з сином продюсера «The Misfits» Френка Тейлора. Той розповів письменникові, що фрагмент стрічки, де Мерилін Монро знялася оголеною, після смерті батька постійно зберігався у його зачиненому кабінеті.

Хоча досі фрагмент не було оприлюднено, але, згідно з повідомленням «Deadline», там зображено сексуальну сцену, у якій знялися Мерилін Монро і Кларк Гейбл. На екрані зірка світового кіно постає абсолютно оголеною. Якщо б фрагмент було оприлюднено тоді, коли фільм вийшов у прокат, стверджують британські ЗМІ, то це було б першою еротичною сценою Монро.

Однак цього не сталося, оскільки режисер Джон Гюстон вважав, що цей епізод не є істотним для сюжету стрічки. Іншої думки дотримувався продюсер і вирішив зберегти його для прийдешніх поколінь.

Схожі новини