Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Королівський відпочинок: стало відомо, де проводять відпустку Кейт Міддлтон і принц Вільям з дітьми

  • 10.08.2018, 20:35
  • 1 397

Після літнього відпочинку на приватному острові Мюстік в Карибському морі принц Вільям, Кейт Міддлтон і троє їхніх дітей — принци Джордж і Луї та принцеса Шарлотта — продовжили свої літні канікули в місцевості ближче до дому.

Герцог і герцогиня Кембриджські вирушили в свою резиденцію Анмер-Холл в Норфолку, пише nv.ua.

Їхній особняк з десятьма спальнями в георгіанському стилі був першим домом Джорджа і Шарлотти, перш ніж вони переїхали в Кенсінгтонський палац в Лондоні.

Добре відомо, що Кейт дуже любить сільську місцевість, тому сім'я часто приїжджає в Норфолк, де діти можуть вільно гратися в маєтку. У минулому році Кейт розповіла, що у себе вдома вони навіть тримають курчат. У сім'ї також є кокер-спанієль на ім'я Лупо, а у Джорджа і Шарлотти — хом'як на ім'я Марвін.

Більш того, Амнер-Хол знаходиться в вільній від польотів зоні, а це означає, що сім'я може повністю розслабитися без будь-якого втручання з боку фотографів.

Хоча Кейт, яка зараз перебуває в декреті, не потрібно повертатися до своїх обов'язків до осені, є ймовірність, що фанати королівської сім'ї зможуть зустріти її пізніше цього літа. Ймовірно, герцог і герцогиня приїдуть в Бальморал відвідати королеву, як вони роблять майже щоліта.

Схожі новини