Передплата 2024 ВЗ

Смертельна ДТП на Закарпатті: очільнику РДА оголосили підозру

  • 14.07.2018, 16:15
  • 530

Прокурор Закарпатської області оголосив про підозру у вчиненні кримінального правопорушення голові Перечинської РДА, який 13 липня скоїв наїзд на двох жінок, одна з яких померла.

Про це повідомляють у прес-службі Закарпатської обласної прокуратури.

«Прокурор Закарпатської області щойно оголосив про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 К К України (порушення правил безпеки дорожнього руху, або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого) голові Перечинської РДА, який вночі, 13 липня, скоїв наїзд на двох місцевих жінок», — йдеться в повідомленні.

Як повідомили в прокуратурі, голову райдержадміністрації затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі готується клопотання, щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, повідомляють у прес-службі відомства.

Як писав «ВЗ», у місті Перечин Закарпатської області на вул. Жовтневій, 13 липня о 22:37 голова Печеринської райдержадміністрації Віктор Олефір, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння збив двох жінок.

За годину до цієї ДТП Олефір був учасником іншої аварії — зіткнення автомобілів, але тоді поліція відпустила його.

Схожі новини