Передплата 2024 «Добрий господар»

ПриватБанк оголосив про відкриття сезону фантастичних пригод для власників Картки Юніора!

  • 13.07.2018, 14:32
  • 940

ПриватБанк відкрив реєстрацію на участь в акції «Фантастичні пригоди» для дітей від 6 до 17 років — власників Картки Юніора ПриватБанку.

Після реєстрації на сайті акції, учасники потраплять у віртуальне королівство, де цього літа трапляться фантастичні пригоди! Ключ до королівства матимуть лише обрані — власники Картки Юніора. Зареєстровані учасники отримуватимуть та виконуватимуть завдання. Призовий фонд акції — 100 000 гривень. Він буде поділений порівну між усіма учасниками, які виконають усі завдання акції в період її проведення. Найактивніші учасники отримають сувенірну продукцію.

«Запрошуємо усіх львівських розумників та розумниць віком від 6 до 17 років зареєструватись в акції та поринути у фантастичний світ королівських пригод! — говорить Андрій Якимів, директор ПриватБанку на Львівщині. Щоб стати учасником акції, необхідно зареєструватися. Ще однією умовою участі в проекті є наявність Картки ЮНІОРА. Оформити безкоштовно Картку Юніора можна без дитини в найближчому відділенні ПриватБанку».

Картка Юніора — це перша банківська картка для школярів від 6 до 17 років, яка дає можливість дитині:

  • відвідувати захопливі навчальні заходи — бізнес-квести, екскурсії в банк, тренінги у Бізнес-Школі;
  • отримувати бонуси в разі оплати товарів у магазинах — партнерах програми лояльності «Бонус Плюс»;
  • брати участь у змаганнях, конкурсах, олімпіадах та акціях, організованих ЮніорБанком.

Для оформлення картки необхідні:

1) свідоцтво про народження дитини (допускається свідоцтво, видане не в Україні);
2) довідка ІПН (обов'язково для дітей з 14 років);
3) електронний паспорт (ID-картка) (з 14 років) або загальногромадянський паспорт (з 16 років);
4) наявність у батьків картки «Універсальна».

ЮніорБанк — фінансова освітня програма ПриватБанку для школярів від 6 до 17 років, що стартувала в 2009 році в Україні. У 2012 році ЮніорБанк було визнано однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки «Освіта та кар’єра», яку щороку проводять Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні. Щоб навчити дітей і теоретично і практично усім фінансовим премудростям, за згодою та під контролем батьків банк випускає дітям унікальну пластикову картку ЮНІОРА.

Більше цікавої інформації — в групі ЮніорБанку на facebook та на сайті ЮніорБанку.

Схожі новини