Передплата 2024 ВЗ

Прикордонники затримали трьох вінничан за незаконне проникнення до зони ЧАЕС

  • 28.05.2018, 16:37
  • 697

Прикордонники Житомирського загону разом з представниками Національної поліції затримали трьох жителів Вінниччини, які намагалися незаконно проникнути до зони ЧАЕС.

Про це передає УНН з посиланням на повідомлення прес-служби Державної прикордонної служби України.

«Учора надвечір неподалік населеного пункту Дитятки, що на Київщині, прикордонники Житомирського загону спільно з представниками Національної поліції виявили трьох осіб, які намагались поза контрольними постами потрапити до Чорнобильської зони», — йдеться у повідомленні.

Зокрема, як зазначається, правоохоронці виявили та затримали трьох молодиків, котрі саме перетнули загороджувальний паркан та почали рух в глиб забороненої зони.

За інформацією прес-служби, порушниками режиму зони ЧАЕС виявились троє жителів міста Вінниця 1997 року народження, які намагались проникнути в зону відчуження та зону безумовного (обов'язкового) відселення з метою екстремального туризму та відпочинку.

Наразі трьох «любителів туризму» притягнуто до відповідальності за порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевості, що зазнала радіоактивного забруднення.

Схожі новини