Передплата 2024 ВЗ

«Ліверпуль» провів тренування на «Олімпійському» перед фіналом Ліги чемпіонів

  • 25.05.2018, 20:35
  • 1 015

Сьогодні, 25 травня, англійський «Ліверпуль» провів тренування на «Олімпійському» перед фіналом Ліги чемпіонів.

Футболісти у піднесеному настрої перед вирішальною грою випробували поле, де вже завтра, 26 травня, визначиться ім’я чемпіона, повідомляє ТСН.

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп на традиційній передматчевій прес-конференції наголосив, що багато готувався до цього матчу, і що його команда буде відштовхуватися від слабких сторін суперника.

«Для перемоги в фіналі будь-якій команді треба трохи удачі. Це стосується і нас самих. Потрібно бути готовими до будь-яких випробувань. Тут справа не в тому, що є у них і чого немає у нас. Ми задоволені тим, що є в нашому розпорядженні.

Наші запасні дійсно дуже високого класу, але в плані лавки запасних «Реалу» немає рівних. Там в запасі завжди майстри своєї справи. Але не треба порівнювати нас з «Реалом». Ми повністю задоволені своїми ресурсами.

Ми в фіналі, тому що ми — «Ліверпуль». Такі матчі в крові у цього клубу. Він звик до великих перемог. Ми не можемо змагатися з «Реалом» на його рівні, але в футболі існує тактика, щоб перетягнути суперника на свій рівень.

Досвід дуже важливий. Перед матчем у «Реала» буде перевага, але все вирішується на полі. Мадридці дуже сильні, але вони ще не зустрічалися з нами", — заявив Клопп.

Схожі новини