Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Визначився перший фіналіст Ліги чемпіонів в Києві

  • 02.05.2018, 09:34
  • 482

Мадридський Реал став першим фіналістом Ліги чемпіонів, в півфіналі за сумою двох матчів з рахунком 4:3 обігравши Баварію.

Після поразки до домашньому матчі з рахунком 1: 2 мюнхенці відкрили рахунок на Сантьяго Бернабеу вже на третій хвилині. Йосуа Кімміх скористався помилкою Серхіо Рамоса після прострілу з флангу і з близької відстані послав м'яч в ворота.

Реал зрівняв рахунок через вісім хвилин. Марсело зробив нехитрий навіс з флангу, а Карім Бензема забив м'яч у ближній кут воріт.
На початку другого тайму Свен Ульрайх зробив грубу помилку після пасу назад Корентена Толіссо, а Бензема оформив дубль, забивши вже в порожні ворота. Ще через 17 хвилин Хамес Родрігес забив з гострого кута у ворота своєї колишньої команди і, як виявилося, встановив остаточний рахунок в матчі.

2:2 в Мадриді і 4:3 на користь Реала за сумою трьох матчів — мадридці знову перемагають Баварію в плей-офф Ліги чемпіонів і в третій раз поспіль виходять у фінал головного єврокубка.

Реал — Баварія 2:2 (перший матч 2:1)
Голи: Бензема, 11, 46 — Кімміх, 3, Хамес, 62

Реал: Навас — Васкес, Рамос, Варан, Марсело — Модріч, Ковачич (Каземіро, 73), Кроос — Асенсіо (Начо, 88), Бензема (Бейл, 72), Роналду

Баварія: Ульрайх — Кімміх, Хуммельс, Зюле, Алаба — Толіссо (Вагнер, 75), Алькантара — Мюллер, Хамес (Хаві Мартінес, 84), Рібері — Левандовскі

Схожі новини