Передплата 2024 «Добрий господар»

На Миколаївщині поліцейський надсилав неповнолітній свої інтимні фото

  • 25.04.2018, 10:42
  • 681

Співробітниками Єланецького відділення поліції в Миколаївській області у мережі була виявлена інформація про те, що один із співробітників вказаного відділення надсилав свої інтимні фото неповнолітній місцевій мешканці.

Про це інформує «Магнолія-ТВ».

За вказаним фактом розпочато розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 301 «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, збут неповнолітнім чи розповсюдження серед них творів, зображень або інших предметів порнографічного характеру», що карається штрафом від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією порнографічної кіно — та відеопродукції, засобів її виготовлення і демонстрування.

З метою проведення повного і неупередженого розслідування вказаний працівник поліції відсторонений від виконання службових обов’язків на час проведення службового розслідування. Для проведення експертизи вилучена комп’ютерна техніка та мобільні засоби зв’язку, проводяться слідчі дії, хід розслідування знаходиться на контролі у керівництва Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

У подальшому буде визначена підслідність вказаного правопорушення.

Схожі новини