Передплата 2024 «Добрий господар»

За один день «Великдень в Гаю» відвідало понад 13 тисяч осіб

  • 09.04.2018, 18:15
  • 668

На Великдень 8 квітня, свято «Великдень в Гаю» відвідало понад 13 тисяч осіб.

Про це повідомив директор Музею народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького Роман Назаровець. На жаль, відвідувачі пошкодили частину лавок та паркану. Відтак, усіх відвідувачів Музею просять дотримуватись культури поведінки та не хуліганити.

«Вчора у нас була рекордна кількість відвідувачів — 13 тис 171 людина. На жаль, після вчорашнього святкування зранку ми вивезли з Музею 5 тракторів сміття, нарахували 46 поломаних лавок, де-не-де понищено паркани і сітку. Тому дуже просимо наших відвідувачі дотримуватись культури поведінки та не хуліганити. Ми організовуємо ці святкування, щоб створювати гарний настрій, щоб берегти українські традиції», — повідомив Роман Назаровець.

Музей народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького («Шевченківський Гай») — це ідеальне місце для святкування Великодня як для львів’ян, так і для гостей нашого міста. 8−9 квітня музей запрошує традиційні фестини «Великдень у Гаю».

«Цього року традиційно в Музеї проводяться фестини „Великдень в Гаю“. Будуть різноманітні майстер-класи, працює зоокуток для діток, три виставки», — додав Роман Назаровець.

Схожі новини