Передплата 2024 ВЗ

У Полтаві чоловіка вдарило струмом у тролейбусі: він в реанімації

  • 22.03.2018, 18:37
  • 825

У Полтаві, 28-річного чоловіка вдарило струмом при виході з тролейбуса, що курсував за маршрутом № 6.

Про це з посиланням на управління з питань цивільного захисту Полтавської ОДА пише місцеве видання «Полтавщина».

Інцидент стався у Шевченківському районі на тролейбусній зупинці «Мотель».

За повідомленням управління, постраждалого госпіталізували до реанімаційного відділення 1-ї міської клінічної лікарні Полтави. Зараз він у тяжкому стані.

Інформацію про подію підтвердив начальник КП «Полтаваелектроавтотранс» Євгеній Зайцев. За його словами, удару струмом потерпілий зазнав у старому тролейбусі ЮМЗ Т2 2000 р. в. Наразі тролейбус уже полагодили і випустили на маршрут. У комунальному підприємстві наразі з'ясовують всі деталі інциденту.

При цьому у 1-й міській клінічній лікарні Полтави підтвердили, що вчора до них потрапив чоловік, який зазнав ураження струмом у тролейбусі. Про те, чи потрапив він саме до реанімації і в якому він стані, повідомити телефоном відмовилися і запропонували відправити запит на ім'я головного лікаря.

Речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв у Facebook повідомив, що постраждалий чоловік відмовився писати заяву до поліції та стверджує, що претензій не має.

«Наразі чоловіка обстежують та надають допомогу лікарі. Відкрите кримінальне провадження, у ході якого слідчі поліції Полтави встановлюють обставини і причини події. Також слідчий поспілкувався із травмованим. У ході спілкування з'ясувалось, що чоловік відмовляється писати заяву до поліції та стверджує, що претензій не має», — написав Сулаєв.

Схожі новини