Передплата 2024 «Добра кухня»

У 12 школах Львова призупинили навчання через масове захворювання

  • 07.02.2018, 15:06
  • 833

У школах Львова тимчасово призупинятимуть навчання, якщо кількість відсутніх дітей становить приблизно 40%.

Як розповіла директорка департаменту гуманітарної політики ЛМР Галина Слічна, зараз до міськради уже звернулось 12 шкіл.

Як пояснила ZAXID.NET Галина Слічна, з 8 до 12 лютого у 12 школах призупинять навчання. Зокрема, йдеться про школу №48, школа №55, «Джерельце», «Надія» , школа-гімназія ім. Василя Стуса, «Тривіта», школа №7, «Лідер», школа №24, школа №70, школа №8, ЛНВК «Школа I ступеня – гімназія».

Навчання у цих закладах призупинять до понеділка, однак якщо ситуація з відвідуваністю буде погіршуватись, то навчання можуть призупинити ще на кілька днів. В управлінні освіти зазначають, що директори шкіл, у яких є відсутність дітей на рівні 40%, мають звернутись до управління освіти, після чого навчання може бути призупинене терміном від 4 до 7 днів.

«У нас збільшується кількість учнів, які хворіють на гострі респіраторні вірусні інфекції. Сьогодні ми маємо поодинокі окремі навчальні заклади, які мають 30-40% відсутності дітей. Я думаю, що ми будемо приймати рішення локально: призупиняти навчання у школах від 4 до 7 днів. Учора ми мали таких 9 навчальних закладів, де було до 40% відсутніх дітей, у зв’язку з захворюваністю. Сьогодні кількість навчальних закладів збільшилась – 12 шкіл, одна з яких планує призупинити процес навчання лише у початковій школі», - зазначила Галина Слічна.

Вона зазначила, що закривати на карантин усі школи Львова зараз не будуть.

Схожі новини