Передплата 2024 «Добра кухня»

На Донеччині військовослужбовець застрелив колишнього в’язня «ДНР»

  • 30.07.2016, 20:23
  • 1 602

В районі населеного пункту Луганське Бахмутського району Донецької області під час спроби заволодіти автоматом АК-74 застрелили колишнього в’язня Єнакіївської колонії, яка знаходиться на території під контролем так званої «ДНР».

Інцидент стався вчора, 29 липня, повідомляють у прес-центрі штабу АТО на сторінці в Facebook.

Як зазначається, на блокпосту з метою перевірки документів затримали громадянина, який прямував до м. Бахмут Донецької області з окупованої території.

«Під час перевірки документів було виявлено довідку від 15.07.16 про звільнення після відбування покарання з Єнакіївської колонії за ст. 115 КК України (Умисне вбивство), яка була завірена печаткою «ДНР». Постовий прийняв рішення провести громадянина до представника військової контррозвідки», - говориться у повідомленні.

Під час супроводження затриманий спробував заволодіти особистою зброєю військового, який у відповідь здійснив попереджувальний постріл в повітря. Це не зупинило нападника і проти нього застосували зброю на ураження.

Представниками військової комендатури м. Бахмут направлено повідомлення про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

Схожі новини