Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Мер міста зустрівся зі студентами Гарварду

  • 20.05.2016, 14:34
  • 1 168

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з групою студентів із Гарварду.

Мер міста зустрівся зі студентами Гарварду
Мер міста зустрівся зі студентами Гарварду

Під час зустрічі обговорили загальну політичну ситуацію в Україні, розвиток Львова в галузі ІТ та туризму.

Також студентів Гарварду цікавило значення Революції Гідності для українського народу і розвитку української держави в подальшому.

«Нам 760 років. Ми — культурна столиця України, місто, яке має атмосферу. Маємо 130 тис студентів. Це драйв для міста. Хочемо бути на тій самі орбіті, що й інші європейські міста. Зараз одне з важливих завдань для міста — змінити ситуацію з громадським транспортом. У Львові вже виготовляють власні тролейбуси, трамваї, електробуси та автобуси. Також почали будувати великий Індустріальний парк. Динаміка по ІТ в місті — 20% в рік. Активно розвивається туризм. Торік ми мали 2 млн гостей», - розповів Андрій Садовий.

В зустрічі взяли участь: Микола Мурський, аспірант Гарвардського інституту; державного управління імені Джона Ф. Кеннеді; Александра Бєлєнькі; Хуан Хосе Апарісіо; Сара Мітчелл; Джастін Мілетті; Майкл Фединські; Євген Бондаренко; Амаад Махмуд; Аріела Алперт; Сісі Танг; Мішель Ха; Джуліан Гауда; Кеке Ву; Джошуа Даніел Коен; Анна Раджинська; Андрей Ігнат; Гаррі Сейсієндран; Майкл Койхополос; Богдан Белей; Гірам Хав’єр Ріос;Амріта Вір; Кевін Мотт; Тесс Марі О’Брайен;Роберт Кім; Крістофер Майкл.

Джерело: прес-служба ЛМ

Схожі новини