Передплата 2024 «Добрий господар»

На Львівщині троє юнаків, розібравши стіну будинку, пограбували банк

  • 12.02.2016, 17:37
  • 1 267

У місті Соснівка, що на Львівщині, вночі на 11 лютого пограбували банк. Грабіжники пробралися в приміщення, розібравши частину стіни, спільної з міськрадою.

Правоохоронці вже затримали злочинців, це троє місцевих мешканців — двоє 19-річних та один 17-річний.

У Червоноградський відділ поліції 11 лютого надійшло повідомлення від голови Соснівської міської ради про те, що вночі невідомі особи, зламавши замок на вхідних дверях, проникли у приміщення міськради. Всередині зловмисники пошкодили двері та проникли у кілька кабінетів, проте нічого звідти не викрали, інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Водночас надійшло повідомлення від завідувача територіального відділу банку, приміщення якого розташоване в одному будинку з міськрадою і має спільну стіну. За словами завідувача, вночі невідомі особи проникли у приміщення відділення та викрали з банківського терміналу майже 25 тис. грн.

Слідчі встановили, що зловмисники проникли у приміщення відділення банку, розібравши частину спільної з міськрадою стіни. Окрім того, встановили й особи злочинців.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Схожі новини