Передплата 2024 «Добра кухня»

Унікальні та самодостатні аксесуари з пітона

Часто імідж власника чоловічого виробу з натуральної шкіри пітона символізує риси характеру: силу, стрімкість, готовність до викликів та цілеспрямованість.

Бажаєте ненав’язливо продемонструвати оточуючим своє витончене та сучасне відчуття стилю? Авторська майстерня Rose Тailor рекомендує звернути увагу на дизайнерські аксесуари або взуття з натуральної шкіри пітона. Екзотична розкіш цього природного матеріалу надихає дизайнера Романа Даниліва на створення неповторних шедеврів. Вони тонко підкреслять відповідність вашого зовнішнього образу вашій особистості.

Завдяки унікальним властивостям вироби зі шкіри пітона, як гарне вино — з роками стають лише кращими. Що робить їх такими неповторними?

Забарвлення. Природа — найкращий митець, тому що забарвлення рептилій єдине у своєму роді. Ви не знайдете ідентичного візерунка. Малюнок у молодих пітонів відрізняється від забарвлення зрілих особин. Чим старше змія, тим оригінальнішими стають плями на її шкірі.

Фактура. Шкіра рептилії неймовірно м’яка, бархатиста та еластична від природи, що робить її ідеальним матеріалом. У процесі обробки вона стає ще більш податливою та приємною на дотик. При цьому структура шкіри формується лусочками, які чітко виділяються та створюють дивовижний візерунок.

Особливість. Залежно від освітлення, шкіра може виглядати по-різному, не втрачаючи свого чарівного блиску. Згодом вироби з пітона стають дедалі привабливішими: лусочки поступово розкриваються, що надає їм більшої м’якості та еластичності.

Тепловіддача. Покладіть руку на екзотичну шкіряну річ — вона дуже швидко нагріється і ви відчуєте приємне живе тепло.

Міцність. На перший погляд луска змії здається дуже тендітною, але це не так. Візьміться за краї, потягніть. Якщо шкіра справжня — луска ніколи не відірветься.

Відмінності видів шкіри пітона

Існує два види вирізів зі шкіри пітона: зі спини та з черевної частини. Майстри Rose Тailor можуть використовувати їх окремо в своїх виробах або креативно комбінувати. Якісної різниці у обох видів шкіри цієї рептилії нема — головне ваші уподобання та смак.

Для сумок, гаманців, барсеток ідеально підходить спинний розріз. Він має чудовий алмазний ефект з природними вкрапленнями. Лусочки мають форму ромба, краї можуть бути заокругленими або нагадувати краплю — вид візерунка залежить від середовища проживання окремого виду пітона. Луски не лягають одна на одну, а ніби виростають із попереднього елемента.

Для взуття, курток та ременів найкраще брати черевну частину. Зовні вона відрізняється від вирізу зі спини — форма лусочок схожа на дорогоцінний камінь, розмір якого визначає довжину та вік рептилії. Чим більші і масивніші лусочки, тим старший і більший пітон. По центру «алмазу» можна побачити маленькі складки, вони нагадують місця вигину на туфлях.

У виробах із натуральної шкіри пітона від Авторської майстерні Rose Тailor повага до багаторічних традицій поєднується з актуальними силуетами та формами. Кожна річ виконана з філігранною майстерністю та любов’ю до своєї справи. Наші вироби для тих, чий рівень стилю та поваги до себе не викликає сумнівів.