Передплата 2024 «Добра кухня»

Ділен, друг Джонсонюка

Порода собаки Джонсона така ж, як і у нашого “сапера” Патрона — джек-рассел-тер’єр

Чи не найщиріший в Європі друг України — прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон (у нас його жартома називають Джонсонюком) має багато захоплень поза роботою. Грає в теніс, шахи, баскетбол, футбол, боксує, їздить ровером, бігає. Але найбільше задоволення йому приносить спілкування з улюбленим песиком.

Порода цього собаки така ж, як і у нашого “сапера” Патрона — джек-рассел-тер’єр. У п’ятимісячному віці Борис Джонсон взяв його зі спеціалізованого притулку у Вельсі. У цього гавкуна була викривлена щелепа, тому не було охочих його забрати до себе на виховання. Джонсон зважився, назвав його Діленом. І так полюбив його, що три роки тому пішов з ним на виборчу дільницю. “Вихід в люди” виявився вдалим: Джонсон став главою уряду. І згодом перевіз собаку у свою резиденцію на Даунінг-стріт.

І нині, у доленосні для себе моменти життя, “Джонсонюк” не розлучається з Діленом. Кажуть, у його компанії до краю стурбований прем’єр провів час перед недавнім голосуванням за свою відставку — і відставка провалилася!

Схожі новини