Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Зворушлива історія про патріотизм, або Що малюють українські діти

Дівчинка намалювала український прапор!

Зайшла я «на каву» у ресторан «Сім поросят». Поки чекаю на своє замовлення, бачу дівчинку років семи, яка прийшла зі своїми батьками. В ресторані є дитячий куточок з м’якими іграшками та дошкою для малювання.

Дівчинка пішла туди бавитися: взяла в руки одну іграшку, потримала, покла­ла, потім іншу і так само поклала на міс­це. Видно, що вони їй зовсім не цікаві… Тоді взяла крейду і сіла щось малювати на дош­ці. Я перестала за нею спостерігати, «заліз­ла» у свій телефон. Коли за кілька хвилин зно­ву підняла очі на дитину, побачила на дошці її малюнок: український прапор! Я дивилась на цю дошку як зачарована… Семирічна дівчинка намалювала не ляльку, не будиночок, не кві­точку (а саме це у такому віці малювали я і зго­дом моя донька), а український прапор!

Підійшла до неї, щоб познайомитися. Дівчинку звати Тетяна, вона з Херсона. Дуже за­соромилась, коли я похвалила її малюнок і подякувала їй за нього. Потім я підійшла до батьків і подякувала їм за таку чудову дитину! За таке світле майбутнє нашої держави!

Читайте також: 9-тирічний «шеф польової кухні» за зміну готує 300 канапок

Схожі новини