Передплата 2024 «Добрий господар»

"Хтось приєднався до тероборони, інші з групи відкрили волонтерську організацію"

Як Kalush Orchestra готується до Євробачення-2022

Виступ запишуть і відправлять в Турин

Гурт KALUSH Orchestra запише свій виступ у безпечному місці. Запис відправлять організаторам пісенного конкурсу.

"Ми планували зняти кліп, але, на жаль, після 24 числа це неможливо і пріоритети змістилися. Зараз набагато важливіше, щоб рідні люди були в безпеці. Щодо виступу, навіть в цих умовах, коли ми не разом, ми все одно репетируємо. У будь-якому випадку ми відео резервне (для Євробачення, - ред) знімемо. На випадок, якщо з нами щось трапиться, щоб не підставити Україну, щоб був гідний виступ. Але сподіваємося, що ми все-таки поїдемо і виступимо", - розповів в ефірі ТСН Олег Псюк, лідер гурту.

Нагадаємо, гурт виконає пісню Stefania.

Чим зараз займається гурт?

Лідер гурту "Kalush Orchestra" Олег Псюк з початку вторгнення росії в Україну займається допомогою українським військовим. Музикант розповів, що всі учасники групи не залишають надію поїхати в Італію і представити Україну на Євробаченні особисто.

"Наша група розділилася зараз дуже сильно, всі ми в різних областях. Хтось приєднався до територіальної оборони, а я і ще кілька людей з групи відкрили свою волонтерську організацію. Ми допомагаємо людям знаходити житло і переїжджати з гарячих точок, шукаємо ліки та іншу допомогу, якої потребують", - розповів музикант в ефірі ТСН.

Що говорять букмекери?

Свіжі рейтинги букмекерів з’явилися на офіційному сайті Євробачення.

  • Букмекери пророкують перемогу України (37%) на пісенному конкурсі Євробачення-2022.
  • Другу позицію займають італійці, які перемогли у минулорічному конкурсі. Ставки на перемогу в них майже вдвічі нижчі, ніж в України, а саме 15%.
  • Треті – шведи зі ставкою на перемогу 8%.

Нагадаємо, Євробачення-2022 відбудеться в травні в Італії. Фінал запланований на 14 травня.

Читайте також: Євробачення-2022: ЄМС виключив Росію з країн-учасниць

Схожі новини