Передплата 2024 ВЗ

“Міс Львів-2018” Наталія Болюх обнімалася з нетверезим Лепсом

Дівчина разом з подругами відпочивала у компанії одіозного російського співака, який вживав нецензурну лайку

Володарка титулу “Міс Львів-2018” Наталія Болюх, яка уже кілька років мешкає у Москві, своїх сторісах Інстаграму дівчина опублікувала кадри з вечері подруг у компанії російського співака грузинського походження Григорія Лепса. Співак був явно напідпитку, розповідав анекдоти та вживав нецензурні слова... При цьому обіймав і цілував Наталію. Вона усміхалася у відповідь і поводилася так, ніби це звичний формат комунікацій…

Цей інцидент викликав обурення у соцмережах, зокрема серед львів’ян, звідки родом Наталія Болюх, і де отримала корону найкрасивішої дівчини року. Зокрема, своє обурення журналістці “ВЗ” висловила експертка з етикету, яка особисто знає Болюх: “Наталія Болюх ганьбить Львів та Галичину. Наша міс тусується зі співаком, який ледь теплий і матюкається... Це не гідна поведінка жінки. Тим більше такі речі не можна виставляти у сторіс соціальних мереж (у Наталії Болюх в Інстраграмі 95,5 тисяч підписників)”.

Деякі Таблоїди припускають, що у Григорія Лепса роман із львівською міс. Зараз Лепс холостяк. У грудні 2021 року він розлучився зі своєю дружиною, відомою російською балериною Анною Шапликовою, з якою був у шлюбі 20 років.

Це не перший скандал, в який потрапила Наталія Болюх. “ВЗ” уже писав, що у 2019 році львівська міс святкувала свій день народження у Москві. Дівчина була в компанії друга Аліка, який, як згодом виявилося, працює у Держдумі Росії. Це одіозний пропутінський російський чиновник Алік Назарян.

Одне з відео у сторіз Аліка Наталія перепостила на свою сторінку і написала — «симпозіум». З антуражу виглядає, що цей «симпозі­ум» проходить в фешенебельно­му ресторані чи нічному клубі. Згодом журналістка “ВЗ” вирішила поцікавитися у львівської міс, що вона робила у Москві і чи не хоче там взяти участь в конкурсі краси. Тоді дівчина переконувала, що була не у Москві, а в... Амстердамі. А ві­део з Москви виставила… «просто так». «Це відео моїх російських друзів», — ска­зала Наталія Болюх. Згодом видалила ці відео зі свого сторіз. Виявилося, красуня таки була у країні-агресорі, а згодом перебралася туди жити.

Читайте також: Не вважаю, що володарці титулу “Міс Львів” має бути соромно їздити до Москви”

Торік Наталія Болюх вийшла заміж, але через кілька місяців розлучилася. Обранцем красуні став один із заможних російських підприємців.

2019 року в “заяві для преси” Наталія Болюх пояснила: “Не вважаю, що володарці титулу „Міс Львів“ має бути соромно їздити до Москви. Я українка. Україна єдина: від Львова до Донецька. Ми усі дружній народ”.

Наталія Болюх була героїнею шоу "Насправді" російського "Першого каналу", через що на неї посипався шквал критики.

Читайте також: “Українські націоналісти репресують “Міс Львів” (відео)

Схожі новини