Передплата 2024 «Добрий господар»

“Не вважаю, що володарці титулу “Міс Львів” має бути соромно їздити до Москви”

Заявила під час трансляції в Інстаграм Наталія Болюх, яка “гастролює” в гостях у путінських чиновників

Не вщухає скандал з «Міс Львів» Наталією Болюх, яка «прославилася» поїздкою у Москву до одіозного пропутінського російського чиновника Аліка Назаряна. Передісторію скандалу ми виклали у матеріалі «Що міс Львів» робила у Москві?" Після суспільного резонансу Болюх вирішила дати ексклюзивний коментар журналу «РІА Україна». Розмова транслювалася наживо у мережі Інстаграм. Питання задавала головний редактор журналу «РІА Україна» Марта Лука. Цей журнал пов’язують з власниками конкурсу «Міс Львів».

Під час трансляції було видно, що питання і відповіді були наперед проговорені й відрепетирувані. «Високий Замок» першим написав про вояж Наталії Болюх до Москви. Вона звинуватила журналістку (статтю писала я) у тому, що неправдиво подала інформацію. Мовляв, я написала, що Наталія святкувала свій день народження у Москві, хоча «усі знають, що моє день народження у березні». За цей факт вона вхопилася і так аргументувала, що про її перебування у Москві дали неправдиву інформацію, мовляв, все перекрутили…

Висновок про святкування дня народження Болюх у Москві ми зробили зі «сторіз» у Інстаграм, на яких Наталію вітає з днем народження її московський друг Алік — під феєрверки та урочистий винос торта офіціантами. Саме Алік це відео розмістив на своїй сторінці і підписав: «С днём рождения». На відео чути, як ведучій у клубі, де відбувалася ця церемонія, каже: «Натуль, задувай! І загадай три желания, все сбудутся». На іншому відео у Інстаграм Аліка, де Наталія танцює, є підпис: «Наталья в кругу ровесниц — от 14 до 20. Сейчас принесут игрушки, а я достану свои». З усього цього можна зробити єдиний висновок, що людина святкує день народження. А оскільки день народження у неї у березні, то, виходить, це було фейкове святкування. Питання: з якою метою?

Коли ми спитали Наталію, для чого вона імітувала день народження, чи не заради подарунків від московського друга, відповіла, що подарунків у неї достатньо: «мене і без поводу радують близькі люди», «а це мій друг пожартував». Але у чому тут жарт, не зовсім зрозуміло. Смішне тут хіба те, що Алік скоро дістане свої іграшки… Шкода, що не зняв цей процес у «сторіз» і не виклав у свій Інстаграм.

Дивує також, що після відверто антиукраїнських заяв Аліка Наталія в інтерв’ю для «РІА Україна» продовжує «гнути свою лінію», мовляв, нічого поганого не бачить у тому, що їздить в Москву до друзів. А ще з’ясувалося, що у неї там «пів родини живе». Каже, і надалі буде до них їздити. Але чомусь ані фото, ані відео з родиною вона не оприлюднювала. Були лише фото і відео з «другом» Аліком.

«Не вважаю, що володарці титулу „Міс Львів“ має бути соромно їздити до Москви. Я українка. Україна єдина: від Львова до Донецька. Ми усі дружній народ», — заявила Наталія Болюх, яка, вочевидь, не надто цікавиться та переймається подіями в окупованому російськими «зеленими чоловічками» Донецьку.

Нагадаю, у «заяві для преси» вона писала, що московські друзі «поділяють її думки і бачення і хочуть миру для наших держав». Якого миру хоче Алік, можна зрозуміти з його недавніх коментарів, які більше нагадують погрози. «Чий Крим? Крим — наш! Наш! Якщо це запитують від хохлів, то краще не зліть мене, а то і вся Україна буде наша», — відповів Алік Назарян.

Напередодні ефіру львівської «міс» її московський друг вів нічну трансляцію в Інстаграм. Скориставшись цією можливістю, я попросила російського чиновника вибачитися за образу українців. Та Алік сказав, що не вважає, що хохли — це образа…

Водночас Алік Назарян сказав, що йому подобається наша країна, і що має сотні знайомих дівчат з України. Вирішив висловитися і щодо україно-російських стосунків. Сказав, що політика керівництва України щодо Росії — ганебна. «Я повністю погоджуюся з політикою, діями і кроками нашого президента і вважаю, що він усе правильно робить», — заявив Назарян.

З досьє «ВЗ»

Алік Назарян, з яким Наталія Болюх дружить у Москві, — уродженець грузинського міста Болнісі. Деякий час жив і працював у Саратові, був депутатом міської ради Красноармійська Саратовської області РФ. Згодом перебрався до Москви. 2018 року став радником керівника Федеральної служби з нагляду в сфері природокористування (Росприроднагляд). У його обов’язки входить, зокрема, робота з правоохоронними органами та протидія корупції. Був і помічником депутата Держдуми від Ліберально-демократичної партії Росії. Лідером цієї партії є одіозний політик, екс-кандидат у президенти Росії Володимир Жириновський.

Фото з відкритих джерел, instagram Аліка Назаряна, відео — instagram Аліка Назаряна

Схожі новини