Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Як поліпшити сон дитини: поради молодим батькам

Проблеми зі сном у здорової дитини можуть бути спричинені відсутністю прогулянок на свіжому повітрі, недостатньою фізичною активністю, неправильним мікрокліматом у кімнаті та іншими факторами.

Ми розкажемо, на що варто звернути увагу молодим батькам.

Використання якісних підгузків

Недорогі вироби, що не відповідають міжнародним нормам якості, можуть не захистити від нічних протікань. Радимо обирати підгузки відомих брендів, призначені спеціально для сну. Дуже важливо правильно підібрати розмір виробів. В асортименті магазину дитячих товарів «Кідс Репаблік» покупцям пропонується великий вибір підгузків Huggies, Moony, Nature Love Mere та інших виробників: ці засоби гігієни надійно утримують вологу всередині, тому усувають відчуття дискомфорту під час нічного відпочинку.

Освітлення

Надмірно яскраве освітлення з усіх боків дитячої кімнати спричиняє роздратування дитини та, як наслідок, поганий сон. Щоб уникнути цих неприємностей, придбайте спеціальний нічник, виготовлений з урахуванням особливостей дитячої нервової системи. У Kidr ви знайдете цікаві моделі-каруселі зі світловими/звуковими ефектами: монотонна мелодія та ненав’язливі малюнки від проєктора неодмінно сподобаються дитині та допоможуть швидко заснути.

Дитяча постільна білизна

Для дитячого ліжка слід обирати постільну білизну лише з натуральних матеріалів: вона не спричинить появу подразнень на шкірі малюка і забезпечить комфортний сон. Прати такий виріб слід спеціальними мийними засобами: стандартні порошки та гелі можуть спровокувати алергію або інші небажані прояви.

В асортименті Kid's Republic покупці можуть придбати високоякісну постільну білизну для дітей, ковдри та пледи: різноманітність кольорів приємно здивує, а приємні тактильні відчуття стануть у пригоді під час заколисування немовляти. Тут також пропонується великий вибір засобів для прання дитячих речей.

Збалансований мікроклімат у дитячій кімнаті

Занадто сухе повітря небезпечне для дитини: в цьому разі виникає подразнення слизової оболонки, малюк починає надмірно потіти, втрачаючи життєво необхідну вологу разом з мінеральними солями. Оптимальна температура для повноцінного сну здорового малюка — 18–22°.

Щоб забезпечити потрібний рівень вологості повітря в дитячій кімнаті, треба заздалегідь придбати спеціальні зволожувачі. Більшість моделей таких приладів, запропонованих в інтернет-магазині «Кідс Репаблік», оснащені електронними інтелектуальними датчиками, що підтримують необхідний мікроклімат у кімнаті. Багатофункціональні пристрої цієї категорії мають дві основні функції: очищення/іонізація повітря та зволоження в регульованому діапазоні 40–95%.

Вибір місця для сну

Щоб дитина з перших днів життя почувалася комфортно і добре відпочивала, слід придбати спеціальний кокон. За думкою педіатрів і неонатологів, конструкція цього виробу допомагає малюкові відчувати себе захищеним, тому сприяє якісній психоемоційній адаптації до навколишнього середовища.

Магазин Kid’s Republic пропонує величезний вибір продукції для дітей та їхніх батьків: в асортименті є підгузки, матраци, дитячі меблі, іграшки, засоби для догляду за шкірою та багато іншого. Обирайте найякісніші товари та дослухайтеся до наших порад, і нічний сон малюка буде міцним і спокійним.

























Схожі новини