Передплата 2024 «Добра кухня»

Час здійснення задуманого

Східний гороскоп на 2022-гий рік

ТИГР. Можете сміливо реалізовува­ти свої плани та йти до мети. У першій половині року варто зосередитися на кар’єрі та роботі: можливі і підвищення, і вигідні пропозиції, і збільшення при­бутку.

КІТ (КРОЛИК). Рік принесе приємні оновлення, які дуже допоможуть здій­снити бажання, отримати вигідні про­позиції та взяти участь у перспективних проєктах.

ДРАКОН. Усе залежатиме лише від вас. Необхідно доводити до кінця всі розпочаті справи. Самотні зможуть зна­йти партнера, але ближче до кінця року.

ЗМІЯ. Ви будете сповнені натхнення та отримаєте хороші шанси на реаліза­цію ідей, які принесуть дохід, якщо робо­та чи хобі пов’язані з творчістю та креа­тивом.

КІНЬ. Доведеться голосно заявити про себе та свої амбіції. Якщо будете проявляти себе, всі двері відчинені для вас.

ВІВЦЯ (КОЗА). Доведеться неаби­як попітніти, але ви відчуєте гордість за себе і задоволення від того, що відбува­ється.

МАВПА. Важливо закласти міцний фундамент, навчитися не розмінюватися і діяти за чітким планом.

ПІВЕНЬ. Варто заглибитися в уже на­явні справи, довести їх до кінця і не на­магатися стрімголов затівати щось нове. Рік віщує зміни в кар’єрі та збільшення доходу. Буде шанс зустріти партнера для серйозних стосунків.

СОБАКА. Тих, хто посилено працював, чекає успіх! Відкриються нові горизонти, і, незважаючи на труднощі, ви зможете змі­нити місце роботи або почати свій проєкт.

СВИНЯ. Варто розвивати в собі такі риси, як розважливість і мудрість, диви­тися на кілька кроків уперед, продумува­ти плани.

ЩУР. Рік Водяного Тигра буде дуже прихильним. Допомагатиме вам рости, підштовхуватиме до змін.

БИК. Рік дасть можливість здійснення бажань і водночас зробить ваш характер сильнішим, допоможе зміцнити позиції і нарешті вирватися на новий рівень.

Схожі новини