Передплата 2024 «Добра кухня»

Девіз Року Тигра – «Вперед, до мети!»

За східним календарем Рік Синього Водяного Тигра настане 1 лютого і триватиме до 21 січня 2023 року

Це буде рік хижака, який будить цілеспрямованість, оптимізм та ба­жання будувати масштабні плани.

Енергія року – дуже сильна та рішуча, десь навіть жорстка. Часу на роздуми не буде. Оскільки сила року буде схожа на водоспад, який не піддається контролю, важли­во заздалегідь визначитися, куди спрямувати зусилля, щоб не на­ламати дров. Визначити чіткий план дій та рухатись крок за кроком до своєї мети – такий девіз року.

ОВЕН. Головна порада – не намагайтеся встигнути все і відразу, відмовтеся від поспі­ху. Краще скласти детальний план і діяти виключно за ним. До вес­ни вдасться розпочати нові проєкти та значно збільшити прибуток. Якщо ви давно перебуваєте у стосунках, цьо­го року зможете узаконити їх. Самотні можуть розраховувати на знайомство лише у другій половині року.

ТЕЛЕЦЬ. Варто почати з пе­реосмислення принципів і життєвих цінностей, щоб на­вчитися дивитися на ситуацію з абсолютно різних боків. Результат порадує – навесні у вас виникнуть ге­ніальні ідеї, і ви можете почати їх реалі­зовувати. Рік принесе у життя мудрість та усвідомленість. Саме завдяки цьому зможете досягти того, що раніше зда­валося неможливим. Прислухайтеся до себе та своєї інтуїції.

Оновиться коло ваших знайомих – будуть цікаві зустрічі з однодумцями та людьми, які зможуть вас чогось на­вчити.

БЛИЗНЮКИ. Все, що здава­лося неможливим, ви зможете легко реалізувати. Вас відві­дають нові ідеї, і ви зможете отримати підвищення на роботі або перспективну пропозицію. Доведеться попрощатися з мрійливістю та ілюзія­ми, ви навчитеся дивитися на все більш практично та реалістично. Якщо першу половину року ви приділите своєму розвитку та роботі, то згодом на пер­ший план вийде сім’я та амурні справи.

РАК. Якщо ви чекаєте покра­щень у професійній сфері чи особистих взаєминах, то слід бути наполегливішими, дума­ти наперед і працювати краще. Як би не було складно починати щось нове – настав час ризикувати та діяти. Ближче до весни ви будете сповнені ідей, але старі справи можуть тягнути дони­зу. На вас чекають приємні зустрічі та знайомства, які будуть початком змін у житті. За цей рік ви зможете точно визначитися з вектором свого руху та зробити перші і дуже важливі кроки.

ЛЕВ. Сидіти склавши руки не вдасться, доведеться дома­гатися усього самостійно. І це може виявитися важче, ніж ви думали, а ось допомоги чекати не варто. Легко мине цей рік для тих, хто вміє визнавати свої помилки, робити висновки та вчитися на них. З весни по­чнеться найкращий час для навчання та роботи, ви зможете відкрити для себе нові сфери та горизонти. Літо буде пе­ріодом відпочинку та розслаблення, а ось ближче до осені доведеться попра­цювати. Але які б справи не очікували вас, ви зможете виконати все і вступи­ти у майбутній рік у чудовому настрої.

ДІВА. До початку весни не варто будувати грандіозних планів, краще зайнятися на­вчанням, спортом чи духо­вними практиками. Що б це не було, важливо знайти в цьому віддушину та отримувати задоволення. Ближче до весни ви зможете впорядкувати спра­ви та думки, реалізуватися та досягти успіху у найнесподіваніших сферах. У новому році ви знайдете союзників, а можливо, постануть нові старі зв’язки. Дуже важливо переглянути свої цілі та розібратися у собі, знайти нові захо­плення. До осені варто почати стави­тися до себе суворіше, дотримуватися графіка і зосередитися на головному, щоб досягти чудових результатів.

ТЕРЕЗИ. Початок року до­ведеться присвятити неза­критим дрібним питанням, які висять вже чимало часу. Ви розширите коло своїх друзів, знайомих та однодумців, зможете отримати під­вищення або знайти можливість про­бити свій фінансовий потік.

Що б ви не вирішили зробити у про­фесійній сфері, це вдасться зробити – просто не квапте події. Не варто під­даватися емоціям і довіряти чужим по­радам, лише з холодною головою ви зможете зробити правильний вибір. Намагайтеся навчитися правильно ви­словлювати свої почуття, розмовляйте та обговорюйте все, що турбує вас.

СКОРПІОН. Сповнений ідей та відкриттів рік. Зверніть увагу навчання, це допоможе досягти максимального ре­зультату. Навесні на вас чека­ють зміни в особистому житті.

Зможете створити міцний бюджет­ний фундамент і будете задоволені своїм фінансовим становищем, осо­бистими стосунками та життям зага­лом. Також ви будете сповнені енергії та ідей – використовуйте це собі на ко­ристь. Цілком можливо, що ближче до осені ви перебуватимете у стані мелан­холії, бо не знатимете відповіді на деякі важливі для вас питання.

СТРІЛЕЦЬ. Удача на вашому боці, ви зможете почати за­йматися тією справою, про яку давно думали. З початку року ви маєте зосередитися на найго­ловнішому, відкинувши все непотрібне. У вас з’являться легкість і натхнення, які висвітлюватимуть дорогу до світ­лого майбутнього, про яке ви мріяли. Влітку дуже важливо прислухатися до себе, бо вчинки визначать динаміку. Ближче до кінця року ви зможете від­почити і насолодитися результатами своїх старань.

КОЗЕРІГ. Доведеться попро­щатися з позицією жертви та спостерігача. Якщо хоче­те досягти справді хороших результатів, доведеться приймати рі­шення, брати на себе відповідальність та діяти. Прислухайтеся до інтуїції та дійте без втручання третіх осіб. У черв­ні почнеться творче натхнення, яке ви зможете спрямувати в русло реально­го плану дій. Заявіть про себе, розка­жіть про свої вміння та переваги – це допоможе знайти однодумців і швидше досягти мети.

ВОДОЛІЙ. Не варто піддава­тися ілюзіям і спокусам: не всі ідеї, що приходять до вас, бу­дуть корисними, тому дивіться на речі реальніше. Ближче до весни у вас з’являться нетривіальні ідеї та ін­тереси. Важливо буде чітко визначити, що має бути у вашому житті, а що ви­кинути з нього. Треба переходити до практики та діяти. Вдасться ближче до кінця року вдало вкласти гроші, а може, й зайнятися прибутковою спра­вою. З’явиться чудова нагода проявити себе як професіонала своєї справи. А ще розпочати нові стосунки та завести багато цікавих знайомств.

РИБИ. Найголовніше – менше турбуватися через дрібниці і вміти радіти не­великим, але перемогам. Спробуйте дивитися на ситуації по-філософськи: робіть висновки й аналі­зуйте, прислухайтеся до себе і менше слухайте оточуючих. Роботи буде ба­гато, і, можливо, не завжди вона при­носитиме задоволення, але ви впора­єтеся.

Схожі новини