Передплата 2024 «Добра кухня»

Як прикрасити ялинку, щоб вона сподобалася Свинці?

Головне — не перетворити свято і розкіш у вульгарність

До Новорічно-Різдвяних свят ми звикли прикрашати оселі мішурою і гірляндами, декорувати вікна, дзеркала та готувати смачні страви. А вибір і оформлення святкової ялинки займають найважливіше місце у списку передноворічних справ.

Ще кілька десятиліть тому ми були змушені задовольнятися стандартом, який пропонували склофабрики. Бліді кулі і незрозумілі фігурки, які не завжди могли привне­сти в атмосферу помешкання відчуття казки.

Тепер великою популярністю ко­ристуються іграшки з блискучим напи­ленням. Вони виглядають загадково і красиво. Але, на жаль, далеко не всі мо­жуть порадувати ще і якістю, тому перш ніж купити, слід потримати прикрасу в руці кілька секунд. Якщо на долоні за­лишиться хоч трохи блискіток, йдіть в інший магазин, бо цей комплект не про­служить і двох сезонів.

Важливо знати, з якого матеріалу ви­готовлені ялинкові іграшки, щоб керува­тися міркуваннями безпеки. Так, дешеві пластмасові прикраси часто виготовля­ють з використанням отруйних речовин. Отруєння — результат контакту з такими виробами. Також не слід купувати за­надто делікатні скляні кулі та фігурки, ви­падково розбившись, вони можуть стати причиною травм.

Фабричні ялинкові прикраси є прак­тично в кожній хаті. Вони, безумовно, дуже красиві і при вмілому поєднанні з іншими прикрасами створюють гідний естетичний ефект. Але просто придбати новорічні кулі — це нецікаво.

Придбати звичайні ялинкові кулі для оформлення кімнати до зимових свят може кожен. Але це будуть просто при­краси, як у всіх. Тільки декорування но­ворічних куль власноруч може додати часточку унікальності і душевності в інтер’єр. Для цього потрібне лише ба­жання і деякі матеріали, які є у кожно­му домі. Новорічні кулі своїми руками робити не тільки приємно, а й модно. «Хенд мейд» за останні роки набув ще більшої популярності. Тому займатися створенням ялинкових куль не тільки популярно, а й корисно для власного житла.

Прикрашати ялинку — ціле мисте­цтво. Цього року варто простежити за тим, щоб кольори відповідали живим відтінкам, які подобаються Свинці. Варто бути обережним і не перетво­рювати розкіш у вульгарність. Головне — почуття міри. Ваша турбота сподо­бається символу 2019 року, який буде разом з вами зустрічати новорічну і різдвяну зірку.

А тим часом…

Справжнє ноу-хау придумали виробники ново­річної атрибутики з Великої Британії. У цьому році на прилавках англійці зможуть побачити масу но­ворічної мішури з різних матеріалів. Асортимент ялинкових іграшок завжди відрізняється дизайном і вартістю самого матеріалу. На ринок потрапили досить незвичайні ялинкові іграшки.

Сама форма їх досить простенька, матеріал — скло, але всередині чекає сюрприз для дорослих. У сфери залито спиртне. При цьому, за словами ви­робника, алкоголю буде три види — горілка, віскі і джин. На наші гроші за три такі ялинкові кульки ан­глійцям доведеться викласти півтори тисячі гривень.

Схожі новини