Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Зірка «Х-фактора» виявився... педофілом!

«Народний артист України» приїхав у гості до 14-річного підлітка, якому встиг розповісти про свої сексуальні уподобання.

Співробітники Луцького міськвідділу міліції зацікавилися “народним артистом” з Івано-Франківщини, який нещодавно приїхав до Луцька в гості до 14-річного хлопчини. Після вояжу “зірки естради” в соціальних мережах з’явилося відео, яке зняли активісти громадської організації “Антипедофілія Луцьк”. Після перегляду відео стає зрозумілим, що в сексуальних уподобаннях співак віддає перевагу неповнолітнім хлопчикам.

«У мережі Інтернет, - повідомили в секторі зв’язків з громадськістю УМВСУ у Волинській області, - з’явилася публікація про те, що група активістів удома в 14-річного підлітка застала учасника одного з талант-шоу, який під час листування на сайті знайомств пропонував неповнолітньому “інтим”. Відомості про вказаний факт внесено до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Луцького міськвідділу міліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 156 ККУ - “розбещення неповнолітніх”. У випадку доведення вини чоловікові загрожує покарання - до п’яти років позбавлення волі».

30-річний житель Івано-Франківщини Андрій став відомим на всю країну завдяки своїм неодноразовим спробам пройти конкурсний відбір на участь у телевізійних шоу “Україна має талант!” і “Х-фактор”. Коли чоловік з дивною зачіскою виходив на сцену та починав щось співати “козлячим тенором”, і члени журі, і глядачі починали реготати. Однак, щоб зацікавити глядачів, телевізійники щоразу залишали виступи Андрія в ефірі.

У жодне шоу житель прикарпатської глибинки так і не потрапив. Та завдяки телебаченню став дуже відомим спочатку у своєму районі, а згодом і далеко за його межами. Андрія почали запрошувати, “для сміху”, співати на весіллях, у нічних клубах, на модних “тусовках”. Незабаром новітній шоумен купив дорогий костюм, почтав звикати до роздавання автографів, а на своїй сторінці в одній із соціальних мереж “скромно” представився: “Вас вітає народний артист України”...

З пришелепкуватого “вуйка”, який дедалі частіше кричав у мікрофон “Я вас не чую!...”, можна було “стібатися”, поки він не почав на одному з сайтів знайомств листуватися з 14-річним лучанином. Цей сайт, як і чимало інших, уважно відстежували активісти громадської організації “Антипедофілія Луцьк”. Вони першими помітили соціально небезпечні сексуальні уподобання “зірки”. “Цей “артист” - розповів активіст “Антипедофілії” Антон Горохов,- спочатку у листуванні писав, що хоче стати товаришем неповнолітнього. Пізніше розповів про свої сексуальні уподобання. Пропонував хлопчині спробувати, але той відповів, що він ще малий. Проте “артист” переконував, що не в роках справа. Пізніше він призначив зустріч і приїхав у Луцьк.”

Ймовірно, ніком неповнолітнього для викриття чергового педофіла ще на початку листування скористалися активісти “Антипедофілії”. Принаймні коли Андрій зайшов у квартиру хлопчика, там на нього вже чекали активісти, озброєні відеокамерою. Гостя міста вони не затримували. ”Його, мабуть, слід було вести до психіатра, а не у міліцію. Він смішний був, лише коли на “Х-факторі” виступав, а коли прийшов неповнолітнього розбещувати, це вже невесело сприймалося”,- зазначив Антон Горохов.

“Народного артиста України” борці з педофілами відпустили. Щоб його жертвою у майбутньому не став якийсь підліток, активісти розмістили у соцмережах відео свого спілкування з Андрієм та уривки його електронного листування з неповнолітнім.

Схожі новини