Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Здоровий хребет – здорова людина

  • 21.05.2015, 12:18
  • 7 613

Центр здоров’я спини «Опора» пропонує унікальну методику лікування. Вже п’ятий місяць приймає пацієнтів Центр здоров’я спини «Опора», що «оселився» в районі Привокзальної, на вулиці Олени Степанівни у Львові. Використовуючи авторську методику самозахисту організму, створену академіком МАТН В. Пекуром, заклад ефективно бореться з такими вадами спини, як сколіоз, сутулість, кіфоз та навіть протрузії та грижі міжхребцевих дисків.

У Центрі “Опора” без оперативного втручання та медикаментів спеціалісти допоможуть зняти біль у спині при остеохондрозі, невралгії, радикуліті. Після кількох занять на спеціальному тренажері “Кипарис” люди, які терплять сильний головний біль, забудуть про цю проблему. Про методику, що застосовується в «Опорі», та про результати роботи центру розповідає реабілітолог Олена Назаркевич.

Методика, розроблена академіком Пекуром, дозволяє відновити функціональність хребта. Вона базується на східній медицині, акцент ставиться на дихальну гімнастику та повільні рухи.

— П’ять місяців — це свого роду маленький ювілей у нашій роботі. Вже можна підбивати підсумки, аналізувати результати. За цей період наш центр відвідали понад двісті пацієнтів. Результати приголомшливі! Про це свідчать фотографії та відгуки відвідувачів, з якими можете ознайомитись на наших сторінках у мережі Інтернет та соцмережах.

— Що це за методика?

— Методика називається «Самозахист організму». Назва говорить сама про себе. Використовуючи унікальний пристрій «Кипарис», за допомогою повільних рухів та правильного дихання, людина повністю розслаблює свій хребет та дозволяє активізуватись захисним властивостям свого організму. Основна відмінність цієї методики від інших — допомога приходить без медикаментозного та хірургічного втручання, без навантажень та без мануальної терапії. Організм відновлюється природним шляхом.

— У чому унікальність пристрою «Кипарис»?

— “Кипарис” — це не звичайний тренажер, який встановлюють у фітнес-центрах, а лікувальний прилад, що пройшов випробування у Міністерстві охорони здоров’я, має відповідні дозволи на використання його у медичній практиці. Унікальність цього пристрою у його дузі, яка дозволяє максимально розслабити хребет людини. А спеціальні масажні циліндри правильно тонізують м’язи корсета. Хребет — основний стержень організму і через нього іде вплив на всі органи. Від здоров’я хребта залежить здоров’я людини. Методика, розроблена академіком Пекуром, дозволяє відновити функціональність хребта. Вона базується на східній медицині, акцент ставиться на дихальну гімнастику та повільні рухи. Основні проблеми, у боротьбі з якими допоможуть спеціалісти “Опори”, — це сколіоз, протрузії міжхребцевих дисків, сутулість, викривлення постави, грижі міжхребцевих дисків, головні болі.

— Чи є обмеження на заняття на «Кипарисі»?

— Займатись на «Кипарисі» можна практично всім, але перед заняттями необхідно пройти консультацію у спеціаліста-вертебролога. На цій консультації визначаються покази до занять. Якраз у даний момент у нас проходить акція «Безкоштовна консультація», скориставшись якою, наш клієнт отримає всю необхідну інформацію щодо можливої реабілітації та зможе зекономити 190 гривень.

Розмову продовжуємо з адміністратором центру Тетяною Коваль.

— Скільки коштує заняття на «Кипарисі»?

— Одне заняття на “Кипарисі” під наглядом реабілітолога коштує 250 гривень. Але Центр здоров’я спини «Опора» пропонує привабливі знижки на пакети занять. Заняття у пакеті «Опора-10» коштує вже 199 гривень, що дає змогу заощадити одразу 510 грн. Також пропонуємо привабливі знижки на поєднання занять на тренажері з лікувальним масажем.

Масажисти запропонують як лікувальний масаж спини, який робиться 30 хвилин, так і загальний масаж тіла. З травня ми запровадили нову послугу — протицелюлітний масаж, що дозволяє підкоригувати фігуру. Саме зараз проходить акція «Підготуйся до літа», яка дозволяє значно зекономити саме на пакеті протицелюлітних масажів. Загальна економія може становити до 500 гривень. Акція триватиме до кінця травня.

P.S. Дізнатися більше про Центр здоров’я спини “Опора” можна за телефонами (096) 239-55-33, (032) 239-55-33, або на сайті www.opora-center.com.uaта на сторінках у соцмережах.

Ексклюзивна акція для читачів «Високого Замку»!

Збережи купон, запишись на консультацію у Центр здоров’я спини «Опора» та отримай гарантовану 10% знижку, придбавши будь-який пакет занять.

Тел.: (032) 239-55-33, (096) 239-55-33

* Знижка надається лише за умови пред’явлення даного купона.