Передплата 2024 ВЗ

Пшонка завів московську Кобру

У соцмережах пасія екс-генпрокурора хвалиться своєю трансвеститською зовнішністю і хвостатими дітьми

Помилявся той, хто думав, що царські хороми Пшонки з його всюдисущими портретами на стінах, вазах, подушках (то у погонах, то в імператорській тозі) — вершина збоченства колишнього шефа Генпрокуратури. У Москві, куди екс-генеральний дременув після Майдану, у нього з’явилося захоплення, яке ще більше змушує засумніватися у психічному здоров’ї Пшонки. Колишній генпрокурор вляпався в «лавсторі», героїнею якої є світська левиця на прізвисько Кобра. Сказати, що ця платинова блондинка дивакувата — нічого не сказати. «Багатодітна» Кобра Лоренсо (на фото) публічно зізнається, що вона — «два в одному» (і «Ж», і «М»), шукає виконавця для своїх бурхливих сексуальних фантазій і спонсора для творчих проектів. Ну і Пшонка, ну і попав!

Новину про амурні походеньки екс-генпрокурора у Білокам’яній повідомив на своїй сторінці у Facebook радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. «Отримав з надійних джерел інформацію, що Пшонка подав заяву до Краматорського міського суду на розлучення зі своєю дружиною Ольгою Пшонкою, — написав Геращенко. — Зателефонувавши у Москву агентам з оточення Віктора Януковича-молодшого, з’ясував, що Віктор Павлович від «безнадьоги» пустився берега. На одній з вечірок познайомився з московською світською левицею Мариною Лоренсо, яку деякі бульварні газети ставлять в один ряд з Ксенією Собчак. Кажуть, вона наповал вразила сивочолого екс-прокурора, прийшовши на вечірку у костюмі співробітника поліції... Залишається побажати Пшонці сімейного щастя і якнайшвидшого виїзду з новою нареченою на відпочинок — кудись за межі Російської Федерації, де МВС України могло б його заарештувати (екс-генеральний — у розшуку. — «ВЗ»).

Копнувши глибше, «детектив» Геращенко з’ясував, що з дружиною колишній керманич ГПУ вирішив розлучитися не стільки через новий «лямур», скільки зі шкурницьких інтересів. «Хоче таким чином убезпечити свої активи і дати можливість дружині дистанціюватися від нього заради збереження сімейної казни», — повідомив Геращенко. Мовляв, і дружина не моя, і все записане на неї добро — не моє. Головне — зберегти нажите «непосильною працею», аби ділити було що.

А грошики Пшонці є на кого витрачати. У його нової пасії апетити — ого! «Багатостаночниця» широкого профілю: і фотомодель, і письменниця, і співачка, і ведуча власних проектів (наразі, схоже, лише у своїх фантазіях) — від передач для підлітків, схильних до суїциду, до програм про магію і шоу «елітного гей-напряму». Пропозиції «себе, коханої» (у різних амплуа) Кобра Лоренсо розтиражувала в Інтернеті. Ось що написала у своєму резюме для спонсорів-роботодавців: «Яскрава неординарна фотомодель андрогінного (вінегрет чоловічого і жіночого. — «ВЗ»). плану, платинова блондинка, стиль — фатальна жінка. Напрям зйомки — байкерське, гламур, класичне, транс, бізнес-леді, легка еротика. Зацікавлена в екранізації автобіографічної повісті, розраховуючи на роль свого прототипу».

Охочих побачити «багатостаночницю» в усій красі Лоренсо посилає... на свої сторінки у соцмережах. Від прочитаного і побаченого там заворот мізків можна дістати. На фото — Кобра з коброю, Кобра з собаками, Кобра у міліцейській формі, Кобра після линьки (гола тобто). Тут навіть фотоколекція Пшонки сховається.

На запит «Марина Лоренсо» інтернет-пошук видає «полуничку» не лише у соцмережах. Анкети Кобри і на сайтах знайомства водяться. У кого слабкі нерви, далі читати не рекомендуємо. «Звернення адресоване виключно молоденьким, витонченим хлопчикам (18-25 років) «бі», метросексуалам, ідеал яких — жінка-андрогін з чоловічим характером, — пише 33-річна Лоренсо на сайті знайомств. — Кого шукаю? Вовченя, яке мріє про свою Вовчицю, ідеалом якого є вольова платинова блондинка трансвеститської зовнішності, старша за нього. Яка стане для нього матір’ю, батьком, коханкою (подробиці про те, в яких місцях Вовченя має бути незайманим і якої сексуальної орієнтації, пропустимо, щоб читача, бува, не знудило. — «ВЗ»). Тендітного, який стежить за собою й отримує від цього задоволення, любить дорогу чоловічу косметику, аромати унісекс, красивий і стильний одяг (бажано в обтяжку), при ходьбі злегка виляє стегнами, однак має сталевий стержень всередині і здатен, почувши на вулиці гомофобський випад «Ей, ти, пі­дор!», розвернутися і з’їздити по морді».

Для себе Лоренсо шукає «вірного пажа», для своїх чад — авторитета. Як сказано в анкеті, претендент на руку і серце Кобри має полюбити її «чотириногих дітей» (у соцмережах своїх собак Лоренсо вказує у графі «діти». — «ВЗ») більше за неї і стати для них «авторитетом номер два».

А що скажете, довідавшись, що поліцейська форма, в якій любить позувати Лоренсо, — не маскарад? На сторінці Кобри у Facebook є ремарка про те, що Лоренсо не лише закінчила курси психології при Вищій школі МВС (російського), а й працювала... в Інспекції у справах неповнолітніх. Важко навіть уявити, що стало з бідолашними підлітками, які потрапили на перевиховання до фатальної блондинки.

Гляди, скоро і Пшонку не впізнати буде. Вилятиме поруч з Коброю стегнами — у костюмі пажа і з виводком «чотирилапих чад».

n Це не маскарад

для сексуальних ігор,

а робоча форма Лоренсо.

Схожі новини