Передплата 2024 ВЗ

Інна ЦИМБАЛЮК: “Мені значно цікавіше зніматися у кіно і вести розважальні шоу, аніж співати”

Акторка, модель, “Міс Україна-Всесвіт-2006” Інна Цимбалюк наголошує: в останні роки найбільше задоволення їй приносить робота телеведучої

Красуня зуміла підкорити провідні канали України — “1+1”, “Інтер”, “ICTV”... Зараз своїм головним телепроектом вважає розважальне шоу «Королева Балу» каналу “ТЕТ”, яке користується популярністю не лише в Україні, а й за кордоном. Та попри напружений робочий графік Інна не забуває і про особисте життя. Нещадавно вона одружилась. Подейкують, обранцем української красуні став московський бізнесмен. Щоправда, імені свого чоловіка Цимбалюк не називає. Адже виставляти на публіку особисте не поспішає. Лише наголошує, що безмежно щаслива... Про телекар'єру, хобі, дітей, здійснені та нездійснені мрії Інна Цимбалюк розповіла кореспонденту “ТелеЗамку”.

— Ви будували олімпійські плани щодо гімнастики. Проте через травму були змушені залишити спорт. Зараз ще тренуєтесь, принаймні для підтримання чудової форми?

— Спорт займає у моєму житті дуже важливу роль. Якою би заклопотаною не була, знаходжу хвилинку, щоб зробити декілька простих вправ. А якщо маю трішки більше часу, то беру спортивну форму, яка у мене завжди є у машині, і їду у спортзал. Спортивні заняття дають можливість не просто тримати тіло у тонусі, але і допомагають відволіктися від справ і щоденної метушні.

— У одному з інтерв'ю ви зазначали, що не були серед тих дівчат, за якими хлопчики бігали у школі. Невже це правда?

— З дитинства була зосереджена на навчанні, гімнастиці і додаткових факультативних заняттях, яких у мене було дуже багато. Тому часу на те, щоб гуляти з хлопчиками або реагувати на їхню увагу до мене, практично не залишалось. Звичайно, їхні залицяння тішили мене. Але у той період свого життя ставила перед собою високі цілі, яких потрібно було досягати важкою працею, що забирала увесь вільний час.

— Далі було модельне агентство... Зараз ще працюєте моделлю?

— Давно вже не працюю як модель. Наразі телебачення — це моя робота. Захоплююсь також мистецтвом, яке мене надихає, заряджає енергією на щодень.

— Як телеведуча ви працювали на “Інтері”, “ICTV”, “1+1”... На якому каналі вас можна побачити зараз?

— Я — ведуча шоу «Королева балу» каналу «ТЕТ», яке уже третій сезон з хорошими рейтингами йде не тільки в Україні, але й у Росії. Відчула рейтинговість цього проекту. Але поки ще не звично, що мене впізнають уже і на московських вулицях.

— У 2006 році ви увійшли в двадцятку найкрасивіших жінок Всесвіту. Що вам дало це звання?

— Ще більшу впевненість у собі і гордість за свою країну. Адже це не я увійшла в двадцятку найкрасивіших дівчат, а Україна заслужено довела, що наші дівчата — найкрасивіші!

— Ви якось зазначали, що найважливіше — опинитись у потрібному місці в потрібний час. Тобто ви улюблениця долі?

— Щоб доля склалася саме так, як вам хочеться, потрібно постаратися. Я всього добивалася власною працею. Хоч це не завжди було легко. Але кожну трудність або підніжку сприймала як привід стати ще сильнішою. І насправді пишаюся тим, що не зраджувала у цих ситуаціях самій собі. Мабуть, тому і заслуговувала у долі приємні збіги (сміється. — І. К.).

— Ви брали участь у проекті “Зірка+зірка” каналу “1+1”, де відкрились як співачка. Не думали про співочу кар'єру?

— З дитинства спів для мене був як хобі. Любила співати у сімейному колі, але не більше. Зараз на естраді багато талановитих співачок. Мені значно цікавіше зніматися у кіно і вести розважальні шоу.

— Читала, що любите серйозну літературу. Про що саме йдеться?

— Люблю читати. Останнім часом віддаю перевагу пізнавальній, а не художній літературі. Мені цікаві праці на теми психології та саморозвитку. Зараз дочитую Еріка Берна «Ігри, в які грають люди». Із захопленням нещодавно прочитала книгу Еріха Фромма «Мистецтво любити».

— Серед ваших захоплень — катання на лижах. Якими ще екстремальними видами спорту займаєтесь?

—Так, взимку дуже люблю кататися на лижах. А влітку моєю пристрастю є кайтсерфінг (це катання по хвилях, симбіоз водних лиж та віндсерфінгу. — І. К.). Відчуття, які дарує цей вид спорту важко з чимось порівняти.

— Часто красиві жінки є нещасливими. Вам допомагає врода у житті?

— Краса завжди і в усьому допомагає. Це те, що можна створити і над чим потрібно працювати. А щодо щастя... Я — заміжня і дуже щаслива!

— Читала, що мрієте про трьох дітей... Працюєте вже над цим питанням? Звідки така тяга до підкорення вершин багатодібної матусі?

— Діти — це прекрасно. Ми досягаємо успіху, отримуємо престижну роботу, заробляємо гроші... Але приходить час, коли все це відходить на другий план і розумієш, що тобі потрібні сім'я і діти. Це чудово, коли ти можеш присвятити себе не тільки роботі, а й своїм малюкам. Так, мені хочеться багато дітей, я від своїх слів не відмовляюся. Але ще не прийшов час...

— Яким бачите своє ідеальне життя, які компоненти там перш за все повинні бути?

— Відчути себе щасливим під силу кожному. Але цьому мистецтву потрібно вчитися. Це не легко. Та якщо опануєте його, вам не потрібні будуть жодні компоненти. Все стане на свої місця і навколо вас запанує гармонія.

Довідка “ТелеЗамку”

Інна Цимбалюк народилася 11 червня 1985 р. у місті Чернівці. У п'ятирічному віці батьки віддали Інну в секцію художньої гімнастики, де вона здобула звання кандидата у майстри спорту. З 13 років почала кар'єру моделі. У 2006 р. закінчила Київський національний університет культури і мистецтв. У цьому ж році завоювала титул «Міс Україна-Всесвіт", а також увійшла до двадцятки найкрасивіших дівчат Всесвіту. У телевізійному багажі Цимбалюк — телепроект Савіка Шустера «Третій тайм», програма «Зірковий патруль» на ICTV, «Погода» на «Інтері», шоу «Танцюю для тебе» каналу “1+1”, проект каналу “ТЕТ” «Королева Балу». У 2010 р. брала участь у телепроекті «Зірка+Зірка» у парі з Олександром Буйновим. У її кінобагажі — стрічки “Вітчим”, “Божевільний листопад”, “Сім днів до весілля”, “Рідні люди”, “Новорічна сімейка”, “ Гувернантка”, “Якби я тебе кохав”, “Тільки любов”, “Антиснайпер”, “Єфросинія”, “Наполеон проти Ржевського”... Продовжує розвиватися як театральна актриса. Вистава з її участю «Salida сruzada — 8 кроків танго» в новому театрі на Печерську йде вже з успіхом третій рік. Заміжня.

Схожі новини