Передплата 2024 «Добра кухня»

Чемпіонка світу покохала націоналіста

Біатлоністка Олена Підгрушна виходить заміж за нардепа від «Свободи» Олексія Кайду. Познайомилися два роки тому

В Україні поменшає завидних наречених. Чемпіонка світу з біатлону Олена Підгрушна (26 років) стане на рушничок щастя з екс-головою Тернопільської облради, народним депутатом України від ВО “Свобода” Олексієм Кайдою (42 роки). Весілля призначили на 26 травня. Зараз у майбутнього подружжя — передвесільні клопоти. Попри це, Олена Підгрушна продовжує завойовувати нові спортивні висоти, поїхала на змагання у Норвегію.

В одному з інтерв’ю “ВЗ” чемпіонка зізналася, що після чергової перемоги збирається вийти заміж. Сказала, що її наречений має відношення до біатлону. Уже тоді наші журналісти подумали, чи часом це не Олексій Кайда. Адже він — голова Тернопільського осередку Федерації біатлону України.

В Олени та Олексія шістнадцятирічна різниця у віці. Олексій Кайда був одружений. З колишньою дружиною Оксаною Багнюк-Кайдою виховує 16-річного сина Богодара. Кореспондент “ВЗ” поспілкувалася з Олексієм про те, як розвивалися його стосунки із відомою спортсменкою, підготовку до весілля та спортивні плани.

“Ми познайомилися два роки тому наприкінці березня, коли Олена повернулася з етапів Кубка світу, — пригадує пан Кайда. — Я, як голова Тернопільської облради, вручав спортсменці подарунок. Наступного дня запросив дівчину на каву, купив їй квіти. З того часу наші стосунки почали розвиватися”.

— Чи багато передвесільних клопотів маєте?

— Запланували одруження наприкінці весни. Батьки Олени дали нам своє благословення. Гучного весілля не буде. Воно буде звичайним, без всяких пишнот. Плануємо забаву у Тернополі на близько ста гостей. Запросимо родичів, друзів. У нас не буде медового місяця, бо в Олени починаються збори. Одразу після весілля поїдемо разом у Суми на базу з біатлону. Потім у мене починаються пленарні засідання сесії парламенту.

Будемо жити у Тернополі та Києві. У Києві живу в готелі для народних депутатів “Україна”. Ймовірно, у столиці будемо мешкати саме в готелі. В Олени продовжується спортивна кар’єра, тому більшість часу вона проводитиме за кордоном.

— Якісь спільні проекти будете реалізовувати?

— Звичайно! Коли мав змогу, то їздив з Оленою на спортивні змагання, підтримував її. Попереду — Олімпіада у Сочі (2014 рік), буде підготовка. Наразі Олена йти в політику не збирається, а далі — буде видно. Для неї головне — спорт і досягнення.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень