Передплата 2024 «Добрий господар»

Сім’я ромів має сина Януковича, а ще хоче дочку Герман…

Батько упевнений, що з такими іменами його нащадки далеко підуть

Селище Середнє на Закарпатті (між Ужгородом і Мукачевим), окрім розвалин старовинних замків, славиться незвичним іменем одного зі своїх маленьких жителів. Хлопчику зараз іде четвертий рік, прізвище його — Брежинський, а звати його… Янукович. Так і у свідоцтві про народження написано.

Батьки хлопчика — роми за національністю — є великими симпатиками нинішнього президента України. На честь нього у грудні 2009-го, у розпал президентської кампанії, і назвали свого первістка. Дуже хотіли, щоб Віктор Федорович виграв вибори…

Крім прізвища першої особи країни, малий Брежинський має і характер нинішнього керманича. Що сказав — так і має бути. Ніхто з ним не сміє сперечатися. Все тримає під контролем, всі у нього на побігеньках. Не визнає жодних пестливих звернень — відгукується тільки на «Янукович!». У циганському таборі цього маленького унікума вважають зіркою. А батьки упевнені, що з таким іменем він далеко піде. Мати хлопчика — пані Олена — мріє, що чинний президент коли-небудь навідається у їхню сім’ю, подивиться на свого «тезку».

У родині Брежинських чекають, що Бог їм пошле дівчинку. А назвати її планують прізвищем радника президента — Герман.

Схожі новини