Передплата 2024 «Добра кухня»

М’ясо по-галицьки, знаки зодіаку з криги...

У понеділок, 10 грудня, у Львові розпочинає роботу Різдвяний ярмарок

Оригінальні сувеніри, різноманітні смаколики, ексклюзивні подарунки і, звісно ж, море розваг та гарний настрій гарантує Різдвяний ярмарок. Святковий захід стартує вже завтра, 11 грудня. А шоу з вогнем і піснями на честь відкриття відбудеться 15-го грудня. Перед Оперним театром гостей розважатимуть колективи «Cherry Band», «Йорий Клоц», «Бурдон» і вогняне шоу від клубу «Пантера».

Як розповіла співорганізатор ярмарку Ольга Гренюх, сувенірні і гастрономічні сектори працюватимуть постійно. Крім того, на львів’ян та гостей міста чекають новинки. У дерев’яному шестигранному будиночку на очах у покупців кухарі готуватимуть м’ясо за галицьким рецептом. Калорійні смаколики смажитимуть на круглому мангалі.

“Цього разу буде більше, ніж у попередні роки, торгових яток — близько сотні. Орендна плата — від 10 тисяч гривень на весь період ярмарку. Святкові “крамнички” стоятимуть на площі Ринок і на “стометрівці” на проспекті Свободи. Орендарі подбають про облагородження яток. У Європі велику увагу приділяють їх зовнішньому вигляду: декорують, фарбують, вишукано освітлюють. Час і нам перейняти цей гарний досвід. Кожен учасник зобов’язався ексклюзивно прикрасити свій будиночок”, — зазначила Ольга Гренюх.

Айс-хаус чекатиме на відвідувачів з 15-го грудня. На виставці будуть представлені крижані фігури знаків зодіаку. На площу Ринок, де вже незабаром постане музей із льоду, завезли крижані брили.

Ярмарок працюватиме по 14-те січня 2013 року.

Схожі новини