Передплата 2024 ВЗ

А маршрутку вона і не помітила...

Правоохоронці припускають, що ДТП трапилася через неуважність водія легкового автомобіля.

У Львові, на вулиці Зеленій, в маршрутне таксі врізався автомобіль Dacia Logan. З місця ДТП до лікарні госпіталізували шістьох людей, що отримали травми різного ступеня важкості.

За кермом Dacia перебувала 29-річна львів’янка. За попередньою інформацією, повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області, жінка була неуважною за кермом і на перехресті рівнозначних доріг не надала переваги автобусу, що наближався праворуч.

У ДТП отримали травми жінка-водій легкової машини та четверо її пасажирів, серед яких восьмирічний хлопчик. Наразі вони у лікарні.

Під час ДТП була травмована й пасажирка маршрутки, 7-річна дівчинка. У неї діагностували забій голови. Після надання медичної допомоги дитину відпустили додому.

А тим часом...

У Жовківському районі, на дорозі між двома селами, знайшли мертвою з характерними для ДТП травмами 44-річну жінку. Водій, який спричинив смертельну ДТП, з місця події втік. По “гарячих слідах” інспектори ДАІ встановили, що жінку збив автомобіль “Фольксваген Пасат”, яким керував 20-річний житель Рави-Руської. Незабаром правоохоронці вже були на обійсті цього молодика, де побачили автівку з характерними для ДТП пошкодженнями. Її власника затримали та доставили у райвідділ міліції.

Схожі новини