Передплата 2024 «Добрий господар»

Нарколабораторія на... фермі

Коноплю дбайливо обігрівали та підживлювали добривами.

Оперативне фото міліції

Співробітники управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУ МВСУ у Львівській області спільно з колегами з Личаківського та Буського райвідділів міліції викрили в одному з сіл Буського району підпільну нарколабораторію. Її започаткував місцевий приватний підприємець, на якого працювали три наймані робітники.

Нарколабораторія була розташована у приміщенні ферми. Там оперативники виявили понад 1300 грамів марихуани, елект­ронну вагу та багато фасувальних пакетів, у які пакували готову “продукцію”.

У приміщенні нарколабораторії вирощували у горщиках коноплю. Тут же стояли добрива, рідкі підживлювачі для рослин, ультрафіолетові лампи та обігрівачі, що використовувалися для пришвидшення росту конопель.

Наразі, повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВСУ у Львівській області, правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення всіх членів цієї групи, виявлення постачальників сировини для підпільної лабораторії та наркоторговців, що збували виготовлену в лабораторії “продукцію”.

Схожі новини