Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові відкрили десяте ювілейне відділення відомої медичної лабораторії

Мережа ДІЛА налічує 227 відділень по всій країні (це як і власна мережа, так і партнерська). Минулого тижня у Львові відкрилося вже десяте відділення — на вулиці Городоцькій, 78. Це франчайзингове, тобто партнерське відділення.

Відкриття вдалося — синьо-білі повітряні кульки, оплески, ювілейний торт із логотипом компанії… Тепер високоякісні лабораторні дослідження стануть ще ближчими і зручнішими для львів'ян. З нагоди відкриття у цьому відділенні протягом цілого місяця — з 6.06 по 06.07. 2024 р. включно — діятиме 30%-ва знижка* на всі дослідження, крім алергологічних.

«Медична лабораторія ДІЛА має на сьогодні два виробництва — у Києві та у Львові, — розповіла „ВЗ“ менеджерка з розвитку відносин з партнерами Софія Гнатенко. — Основне виробництво у Києві, де працює лабораторний комплекс площею понад 2000 кв. метрів, оснащений інноваційним обладнанням європейських виробників. Також у 2022 році, через два місяці після повномасштабного вторгнення, компанія відкрила ще одну потужну лабораторію у Львові, яка допомагає виконувати потреби Західного регіону України та зменшувати терміни виконання лабораторних послуг, що є дуже важливим у процесі лікування».

Лабораторія покриває всі напрями діагностики: загальноклінічні дослідження, патоморфологія, клінічна імунологія та алергологія, мікробіологія, цитогенетика, молекулярно-генетичний аналіз, онкогематологія тощо. Прайс медичної лабораторії ДІЛА налічує понад 1600 досліджень. Компанія щорічно здійснює більше 8 000 000 досліджень.

Компанія стала першою лабораторією в Україні, яка пройшла міжнародний аудит і отримала сертифікат ISO 9001:2000, а з 2013 року була відзначена сертифікатом міжнародного стандарту якості ISO 15 189:2012. ДІЛА є сертифікованою навчальною базою для студентів-медиків НМДУ ім. О.О. Богомольця та активним учасником професійного розвитку лікарів, ставши першим сертифікованим провайдером БПР (безперервний професійний розвиток) серед приватних лабораторій в Україні.

Медична лабораторія ДІЛА активно займається розвитком франшизи в Україні (простими словами, «франшиза» — це бізнес-модель, у якій одна компанія надає фізичній особі або іншій компанії право вести ідентичний бізнес під своїм товарним знаком. Франшиза — це предмет угоди (бізнес), а франчайзинг — це сама угода. Покупця франшизи називають франчайзі, а продавця — франчайзером. — ред.).

«Наша мета — зберігати здоров’я і життя наших клієнтів у будь-якому куточку нашої країни, бути ближче до наших клієнтів, — розповідає Софія Гнатенко. Відвідавши будь-яке наше відділення один раз, ви захочете повернутись. Адже сервіс, який ми надаємо не залишить вас байдужими. Також постійний контроль вашого здоров’я, періодично потребує здавати певні лабораторні дослідження».

Десяте ювілейне відділення ДІЛА у Львові відкрив саме франчайзі - приватний підприємець Іван Іщук. «Я вирішив співпрацювати з ДІЛА на умовах франшизи, — розповів „Високому Замку“ Іван Іщук. — Обрав саме цю мережу, тому що чув від своїх друзів і знайомих, що вони йдуть до ДІЛА самі й зі своїми рідними і близькими. Тут найкраща якість лабораторних досліджень, і це говорять мої друзі, керуючись власним досвідом. Тому я відчув, що представництв такої якісної лабораторії має бути більше. Маю різні бізнеси, але оскільки за освітою я сам лікар, то мені був цікавий саме напрям медичної лабораторії. ДІЛА — це найбільш досвідчена компанія, яка діє найдовше на українському ринку, порівняно із усіма іншими. Велике значення має те, що ДІЛА — це суто українська мережа. Бо іноземне походження компанії не означає, що вона найкраща. Якщо люди працюють тут, відповідають за свою діяльність і досягають гарних результатів — це просто питання обладнання і місцевої відповідальності. У ДІЛА все зосереджено в Україні, тож співпраця з цією компанією — це також і підтримка вітчизняного виробника».

Клієнти можуть скористатись і додатковими послугами медичної лабораторії ДІЛА:

Дозамовлення

За потреби додаткового дослідження клієнт може дозамовити необхідне дослідження з біологічного матеріалу, який було здано раніше. Тобто дозамовлення дозволяє уникнути повторної здачі біоматеріалу; не потрібно йти до відділення ще раз, все можна оформити просто телефоном. Основною умовою для виконання дозамовлення є наявність біоматеріалу в достатній кількості та його відповідність для виконання потрібних досліджень. Дозамовлення особливо актуальне, якщо людині важко пересуватися, або вона знаходиться на стаціонарному лікуванні, або маніпуляція викликає сильний стрес, особливо це стосується маленьких дітей.

Виклик медсестри додому

Це сервіс, створений для того, щоб кожен міг піклуватись про своє здоров’я та здоров’я своїх близьких будь-де і будь-коли. Медсестри проводять лабораторні дослідження там, де це зручно та комфортно для клієнта. Людина самостійно обирає час та місце, а працівники лабораторії скеровують туди медперсонал.

Швидке замовлення

Це сервіс, з яким можна оформити замовлення не лише для себе, а й для дітей, батьків, чоловіка чи дружини.

*Знижка 30% не поширюється на перелік досліджень за посиланням.

Знижки в рамках інших акцій чи програм лояльності не сумуються. Скориставшись знижкою 30% ви не можете використати інші знижки під час поточного візиту.

Фото Марії ДЕРКАЧ

Схожі новини