Передплата 2024 «Добре здоров’я»

ВОЛЯ продовжує лідирувати на ринку телеком-послуг

  • 21.12.2016, 17:46
  • 3 906

Компанія ВОЛЯ отримала нагороду «Провайдер цифрових розваг року» в престижному міжнародному  конкурсі «Вибір року 2016». Ця перемога стала ще одним підтвердженням того, що компанія утримує лідерство на ринку цифрових розваг.

Цього року ВОЛЯ продовжила розвиток високошвидкісного Інтернету, інтерактивних сервісів і власних каналів групи CINE+. У лютому компанія запустила перший в Україні дитячий канал ВОЛЯ CINE+ Kids, тепер наймолодші глядачі можуть дивитися кращий український і міжнародний контент у форматі високої чіткості.

Серед нових продуктів ─ мобільний додаток «Воля TV» який включає в себе 150 каналів і дозволяє сучасному глядачеві користуватися гаджетами і дивитися ТБ-канали, фільми і шоу в зручний час з ТВ-архіву. ВОЛЯ ─ провайдер №1 з надання легального HD-контенту в країні.

У пакетах компанії ─ понад 30 HD-каналів.

─ Ми вдячні абонентам за високу оцінку роботи компанії ВОЛЯ. Це підтверджує, що ми рухаємося в правильному напрямку, розвиваючи наші послуги і сервіси. Протягом трьох років, незважаючи на економічну кризу, компанія інвестувала в модернізацію мережі, контент і нове абонентське устаткування 1 мільярд 400 тисяч грн. У 2017 році ми продовжимо інвестиції в розвиток інновацій та якісного сервісу, ─ говорить генеральний директор компанії ВОЛЯ Жембері Джордж.

Компанія приділяє велику увагу поліпшенню системи обслуговування клієнтів. Більшість Центрів сучасних технологій вже працює за міжнародними стандартами, з системами електронної черги та комфортними зонами очікування. У цьому році почали роботу нові Центри сучасних технологій в Києві, Харкові, Херсоні та Львові на вул Володимира Великого, 51.

Для більш ефективної підтримки абонентів ВОЛЯ відкрила власний інноваційний call -центр у Хмельницькому, який відповідає світовим стандартам і обслуговує користувачів з усієї країни.

У центрі Львова ВОЛЯ побудувала масштабну мережу Lviv Volia Wi-Fi, яка включає понад 150 точок доступу до високошвидкісного Інтернету. Тож мешканці та гості культурної столиці України можуть користуватися новітніми технологіями, перебуваючи в самому серці міста.

Проекти ВОЛЯ стали номінантами кількох престижних українських та міжнародних конкурсів. Портал самообслуговування «Мій кабінет» визнано кращим проектом на Міжнародній конференції з клієнтського досвіду в Будапешті, а онлайн-спільнота ВОЛЯ Клуб здобула перемогу в конкурсі DzWINNER в номінації «Проект року».

Схожі новини