Передплата 2024 ВЗ

Чому таунхауси набувають неймовірної популярності?

Останнім часом у розмовах мешканців мегаполісів, які шукають житло, все частіше чується слово «таунхаус».

Жителі великих міст, перенасичених повсякденною суєтою і гамом, прагнуть знайти «домашню оазу» затишку, комфорту і зручності.

Усі ці якості успішно втілені у гармонійних таунхаусах — двоповерхових будиночках квартирного типу, які «поселилися» на окраїні великих міст (зазвичай у зеленій смузі з багатим ландшафтним масивом).

Ріст популярності цього типу житла цілком зрозумілий, оскільки він має чимало безспірних переваг. По-перше, це чиста екологія. Як уже було зазначено, таунхауси переважно будують за містом, у живописних куточках, поруч із лісом чи парком, де чисте повітря. Вони віддалені від загазованих трас і токсичних викидів великого промислового виробництва. Наприклад комплекс Велдом http://welldom.com.uaпід Києвом.

По-друге, проживання у таунхаусі мало чим відрізняється від проживання у приватному заміському будинку. Тут у Вас також є шматок своєї власної земельної ділянки, на якій можна створити зоні відпочинку, окремий вхід зі свого двору, гараж або кілька місць для паркування. Єдина незначна різниця — спільна стіна із сусідами, яка розмежовує квартири та двори.

По-третє, безпека та підвищений комфорт. Зазвичай такі котеджні містечка облаштовані високоефективними системами безпеки і огороджені єдиним парканом по периметру. До того ж таунхауси мають всі сучасні комунікації, гарні архітектурні рішення, добре розвинену інфраструктуру (поруч розташовані навчальні і медичні заклади, магазини) та простір для створення самобутнього дизайнерського ремонту.

Погодьтеся, набір усіх цих факторів є переконливими аргументом для придбання таунхауса в околицях столиці, скажімо, у Вишневому, Петропавлівській чи Софіївській Борщагівці.

Схожі новини