Передплата 2024 «Добрий господар»

Гроші люблять... музику

У рамках проекту «Ніч у Львові» у новому відділенні «Кредобанку» виступили «Віртуози Львова».

Ви були коли-небудь у банку вночі? Мабуть, ні, якщо ви не охоронець. Виявляється, після закінчення робочого дня працівники та клієнти «Кредобанку» не розходяться по домівках, а залишаються потанцювати чи послухати хорошу музику. Щоправда, це відбувається не щодня, а лише в рамках міського культурно-промоційного проекту «Ніч у Львові».

Представники найбільшого західноукраїнського банку спростовують думку про те, що гроші люблять тишу. Виявляється, вони люблять музику. Під час літньої «Ночі» у новому відділенні «Кредобанку» на Ярослава Мудрого звучали ритми танго — тоді у банківському відділенні відбувся танго-перформенс «За лаштунками емоцій» від львівської школи аргентинського танцю Barrio de Palermo. Мабуть, після тієї музично-танцювальної ночі справи у відділенні пішли так добре, що відкриття ще одного відділення вирішили розпочати з вечора класичної музики. Цього разу відвідувачі насолоджувались музикою у новому відділенні на вулиці Цеховій, 1. Це — нова адреса на карті «Кредобанку», адже запрацює це відділення лише з 16 грудня. А поки тут не приступили до звичного графіка роботи, гостей тут чекали не з дев’ятої ранку, а на восьму вечора. І зустрічали відвідувачів не працівники банку у діловому одязі, а музикантки у вечірніх платтях. У рамках зимової «Ночі у Львові» тут виступав жіночий струнний квартет академічного камерного оркестру «Віртуози Львова». Послухати найкращі твори композиторів-класиків різних епох та різних країн, а також українські народні мелодії у виконанні віртуозів прийшло стільки відвідувачів, що декому навіть не вистачило крісел. Це ще раз доводить, що львів’яни вміють цінувати якість — як у музиці, так і у банківському обслуговуванні.

«Ніч у Львові» — одна з найцікавіших пізнавальних подій нашого міста, яка кожного разу відкриває щось нове і гостям Львова, і львів’янам. «Кредобанк» як найбільший банк Західної України та банк, головний офіс якого вже понад 25 років працює у Львові, підтримує проект «Ніч у Львові» як добру традицію та одну з найбільш яскравих подій для міста, — говорить заступник голови Правління ПАТ «Кредобанк» Даміан Раґан. — Сподіваємося, що подарований нами вечір класичної музики з одним із найкращих оркестрів Львова приніс задоволення та гарний настрій усім глядачам».

У банку кажуть, що й надалі братимуть участь у проекті «Ніч у Львові» і готуватимуть для гостей нові цікаві програми. Адже туристичний Львів уже важко уявити без цього проекту. «Ніч у Львові» приваблює не лише гостей з інших міст, а й допомагає корінним львів’янам побачити рідне місто з іншого боку, відкрити для себе нові цікаві місця чи навіть звичні локації побачити абсолютно по-новому, як-от банківське відділення — як концертний майданчик. Цього разу в рамках проекту відбулося більш як 100 різноманітних екскурсій та вистав. Двері для відвідувачів уночі вперше відчинили всі відділення Національного музею Андрея Шептицького у Львові. Відвідувачі мали можливість спуститись у таємничі підземелля театру ім. Лесі Українки, підземелля та дворик львівської Ратуші та інші цікаві і подекуди містичні локації старого Львова. «Ніч у Львові» уже стала настільки популярною, що для відвідин певних екскурсій доводилось займати чергу заздалегідь. За даними відділу промоції Львівської міської ради, заходи зимової «Ночі у Львові» відвідали понад 10 тисяч львів’ян та гостей міста.

Схожі новини