Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові відкрито автоцентр Peugeot!

Дизайн у стилі Blue Box, концепція обслуговування – 3S-sales, service, spare parts

У місті побільшало стильних автосалонів. Компанія «Ілта Львів», яка є офіційним дилером автомобілів марки Peugeot, відкрила на вулиці Збиральній, 2-а, новий концептуальний автоцентр Blue Box Пежо Центр «Ілта Львів». Розкішний автоцентр побудований за усіма стандартами Peugeot. Обслуговування клієнтів базується за принципом 3S-sales, service, spare parts (продаж, сервіс, запасні частини). Офіційне відкриття відвідали поважні гості: Надзвичайний і Повноважний посол Франції в Україні Ален Ремі, генеральний директор «Ілта Львів», Почесний консул Франції у Львові Данило Ярема, генеральний директор «Пежо Україна» Лоїк Сібрак, представники делегації Посольства Франції в Україні, бізнесмени.

Святкування відкриття нового автоцентру відбувалося в дружній атмосфері під музичний супровід, фотосесії та побажання перших осіб Львова та області. «Blue Box — нове вираження нашого бізнесу, — розповів на прес-конференції комерційний директор «Ілта Львів» Олег Дикий. — Таку назву салону дали через брендовий колір компанії. Так виглядає будинок Peugeot в усьому світі».

Як сказав Лоїк Сібрак, відкриття Blue Box за стандартами Peugeot — важлива подія для автомобільного життя Львова. «У салоні організовано все так, щоб підняти статус наших машин», — продов­жує пан Сібрак. Площа автокомплексу — 1800 квадратних метрів. Якість устаткування салону, кваліфіковані працівники — значна перевага для тих, хто цінує час і хоче отримати спектр послуг щодо обслуговування автомобіля у стислі терміни. У новому Пежо Центрі «Ілта Львів» можна придбати будь-які запчастини та аксесуари для вашого Пежо. Для клієнтів облаштована комфортна парковка. У шоу-румі відвідувачів зустрічають привітні адміністратори, які порадять, куди звернутися — у сервісну зону чи до консультантів з продажу автомобілів. Шоу-рум розрахований на десять автомобілів, які виставлені на показ для клієнтів.

У новому автоцентрі клієнти можуть оцінити зручності та переваги купівлі автомобіля, сервісного обслуговування. У зоні сервісу — одинадцять постів. У салоні представлений весь спектр модельного ряду Peugeot, а також серія комерційних автомобілів — Peugeot Professional. Випробувати авто в роботі можна під час тест-драйву. Консультанти з питань кредитування та страхування підберуть оптимальну програму для кожного клієнта. Найбільш оптимальна програма — Peugeot Finance. А ще в новому автоцентрі можна обміняти старий автомобіль Пежо на новий. Для цього діє спеціальна вигідна програма Trade-in. Після техогляду експерти визначають вартість старої автівки. Ця сума зараховується як перший внесок у придбання нового авто за програмою Trade-in. Також у салоні працює «Лео кафе», де можна посмакувати стравами французької кухні та випити кави, спостерігаючи через скло за ремонтом свого автомобіля.